*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix

«The special one» til Manchester United? Det er iallfall Mourinhos drøm!

Manchester City har fått til en avtale med Arsenal om å få signere Kolo Toure for 150 millioner. Toure vil i så fall få doblet ukelønnen sin. Mer om det her! (Daily Mail)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Toures avgang kan føre til en hel del omrokeringer i forsvaret i flere andre klubber. Joleon Lescott skal også være på vei til City fra Everton. Tottenhams Alan Hutton og Citys Nedum Onuoha skal erstatte Lescott, mens Arsenal skal prøve å skaffe seg Fulhams Brede Hangeland. (Daily Mirror)

Everton kan få konkurranse fra Hull om å signere Alan Hutton.(The Sun)

Manchester City og Bolton skal være konkurrenter i kampen om Sporting Lisboas midtbanespiller Miguel Veloso, som skal ha en verdi på rundt 150 millioner kroner. (The Sun)

Burnley er klar for å heve budet sitt på Sheffield Wednesday-spissen Marcus Tudgay. (Daily Mirror)

West Ham kjemper en innbitt kamp om å få beholde forsvarer Lucas Neill, etter at han ikke ble enig med klubben om ny kontrakt. Tyrkiske Galatasaray er favoritter til å få 31-åringens signatur. (The Sun)

West Ham-spiss Dan Ashton er ønsket av Hull etter at de ikke klarte å signere Bobby Zamora fra Fulham. (Daily Express)

Aston Villa er interessert i Blackburns 60 millioners forsvarer Stephen Warnock. (Daily Mail)

Portsmouth har tilbudt forsvareren Sylvain Distin en ny kontrakt for å skremme bort Aston Villa, etter at de kom med et bud på 30 millioner kroner. (Daily Mirror)

Fulhams midtbanespiller Danny Murphy og Portsmouth-vingen John Utaka er begge i Stokes søkelys. (Daily Mail)

Wigan har fortalt deres tidligere manager Steve Bruce, som nå er manager i Sunderland, at han ikke burde legge inn et bud på midtbanespilleren Lee Cattermole. (The Sun)

José Mourinho sier at han gjerne vil overta for Sir Alex Ferguson når han en dag trer ned fra tronen, noe som neppe kommer til å skje i Mourinhos levetid. (Daily Mirror)

Barcelonas tidligere spiss, Thierry Henry, avviser at han har anbefalt den tidligere Arsenal-favoritten, Patrick Vieira, om å signere for rivalene Tottenham. Han innrømmer imidlertid at han har pratet med Tottenham-sjef Harry Redknapp, og at han da anbefalte Vieira. (The Sun)

Chelsea-kaptein John Terry avslører at det er tre spillere i Chelsea som har stor innflytelse i klubben og fungerer som rådgivere til Roman Abramovitsj. Det skal være ham selv, Frank Lampard og Didier Drogba. (Flere aviser)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.