*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Franck Fife/AFP

Chelsea drar til Tyskland for å sikre seg Franck Ribery og Fulham vil ha 150 millioner for Brede Hangeland.

Etter lang tids opphold tar vi vår franske favoritt inn i varmen igjen. Roman Abramovitsj skal reise til Tyskland for å prøve å skaffe seg Bayern Münchens Franck Ribery. Med seg i kofferten har han 400 millioner kroner. (The Sun)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Fulham-manager Roy Hodgson skal ha fortalt Arsenal at de vil ha opptil 150 millioner får at Brede Hangeland skal flytte de få meterne gjennom London. (Daily Mail)

Aston Villa skal være interessert i å sikre seg Middlesbrough-spillerne Robert Huth og Tuncay Sanli. (The Guardian)

Men Aston Villa benekter at Martin O’Neill skal være interessert i å signere Tuncay fra Middlesbrough, men sier ingenting om Huth, som også er jaktet på av Fulham. (Birmingham Post)

Ikke nok med det. Villa kan også sikre seg David Wheater fra samme klubben.(Daily Star)

Barcelona advarer fansen om at de ikke vil gå bananas med sjekkheftet for å skaffe seg Arsenals midtbanespiller Cesc Fabregas. (The Sun)

Joleon Lescott skal være på vei til Manchester City etter at City la inn sitt siste bud på 200 millioner kroner. City har stor tro på at budet blir akseptert og forventer at overgangen blir fullført de neste 36 timene. (Daily Mail)

West Hams Matthew Upson, som egentlig er backup hvis Lescott likevel ikke kommer, skal ha gitt City store forhåpninger etter at han avviste nye kontraktsforhandlinger med klubben. (The Telegraph)

Men det blåser opp til å bli skikkelig trekantdrama, for City-manager Mark Hughes fortrekker å hente tilbake Portsmouths Sylvain Distin, som de lot gå i 2007. (The Independent)

Everton sitter og teller for å skrape sammen nok penger til et bud på 140 millioner på Paris St. Germains midtbanespiller Stephane Sessegnon. (The Sun)

Everton håper også at de fremdeles at de kan sikre seg Philippe Senderos fra Arsenal. (The Independent)

Hull har hatt store problemer med å finne spillere som vil ta på seg tigerdrakten deres. Men det ser ut til å ha løsnet nå. De skal være veldig nære å få signaturen til Readings midtbanespiller Stephen Hunt. (flere aviser)

I tillegg skal de også tilby en kontrakt til Henri Camara, som går gratis fra Wigan. (The Times)

Tigrene har nok fått blod på tann og vil også slå klørne i den tidligere Liverpool-spilleren Boudewijn Zenden. (The Sun)

Fulham har inngått en avtale om en overgang verdt 25 millioner for spissen Kalu Uche fra den spanske klubben Almeria. (The Times)

Birmingham-manager Alex McLeish vil gjerne hente Rangers Gregory Vignal, som han også har vært manager for tidligere. (The Sun)

Wolverhampton sitter i disse dager og lurer på om de skal legge inn et bud på den tidligere Marseille-spilleren Modeste M’bami, som for tiden er på prøvespill i klubben. (Daily Mail)

Sol Campbell, som ikke fikk fornyet kontrakt med Portsmouth, vurderer i disse dager et tilbud fra Sven Göran Erikssons Notts County. (Daily Express)

Arsenal har giret opp interessen sin for Newcastle-keeperen Tim Krul, etter at han gjorde en ganske overbevisende kamp mot WBA i The Championship. (Daily Mirror)

Blackburn vil gjerne tilby en kontrakt til backen Michel Salgado, som er blitt fristilt fra Real Madrid. (Daily Mirror)

Blackburn skal også være nærme en låneavtale for Nantes midtbanespiller Aurelien Capoue. (Daily Star)

LiverpoolsJavier Mascherano skal signere en ny kontrakt med klubben etter at Rafael Benitez lukket døren for en mulig overgang til Barcelona. (Daily Telegraph)

Middlesbroughs Andrew Taylor lanserer i disse dager en nettside for profesjonelle spillere hvor de kan hindre at de blir utnyttet av selgere som vil tilby dem å bli kvitt alle millionene de tjener på fotballen. Taylor skal ha blitt inspirert til å lage siden fordi han ble misfornøyd med det nye stereoanlegget sitt. (The Guardian)

FA-sjefen Lord Triesman fikk en ubehagelig overraskelse da han inspiserte banen før Community Shield-kampen mellom Chelsea og Manchester United. Han ble gjennomvåt da sprinkelsystemet plutselig slo seg på. (Daily Mail)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag