*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Esteban Cobo/EPA

Trodde du overgangsskandalene satte kjepper i ryktehjulene? Neppe!

Vi må innrømme at overgangsmarkedet ikke er hva det var for et par uker siden - av åpenbare årsaker (stengt vindu). Manchester City og Real Madrid har stått for all underholdningen, og ellers har det vært sparebluss overalt. Dessuten får ikke Chelsea kjøpe spillere på en god stund, mens samme skjebne kan ramme Manchester City, Everton og Liverpool.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Det har med andre ord vært rimelig dødt på overgangsmarkedet. En av grunnene kan kanskje være at vinduet har stengt, men det pleier sjelden å stoppe media fra å spekulere vilt. Når klubbene ikke kan løpe rundt i Frankrike og sikle på ti år gamle vidunderbarn, gjør det noe med ryktene også.

Løsningen blir da å vri de siste kreative dråpene ut av tørre overgangsfakta.

JOSE MOUHRINO TIL MANCHESTER UNITED! For å studere treningsmetodene deres.

CHELSEA VIL HA SEKS NYE SPILLERE! Som kan jobbe seg gjennom ungdomsakademiet.

CITY LETER ETTER NYE TALENTER! Som kan stå i klubbshoppen og selge penner.

TOTTENHAM VIL HA RUUD VAN NISTELROOY! Nei, den er visst sant ... Manager Harry Redknapp skal også ønske seg Manchester Citys Benjani. (The Guardian)

David Beckham leter ennå etter en klubb i Europa som vil låne ham fra LA Galaxy. Favoritten så langt er AC Milan. Det blir også nevnt at Svennis Notts County, som nylig sikret seg Sol Campbell, også skal være interessert. Sol Campbell har for øvrig uttalt at det er kliss likt nivå i Notts som i Galaxy, uten at det hjelper selveste Beckham så mye. Han ville jo til en bedre klubb. (Daily Mirror)

Hull-manager Phil Brown lyktes ikke helt i å signere Sunderlands Frazier Campbell før vinduet stengte. Men fortvil ikke, han skal prøve seg igjen i januar. (Daily Mirror)

Liverpool-sjef Rafael Benitez skal ha gitt Ryan Babel og Albert Riera en tupp i baken fordi de er misfornøyd med mangelen på spilletid. Benitez sin filosofi er at spillerne må vise seg verdig før de får sjansen på banen. Dypt. (Daily Telegraph)

Det er mange som har vært misfornøyde i starten av sesongen. David Nugent er ikke en av dem. Han er strålende glad for å ha kommet til Burnley fra Portsmouth og hevder at han fikk selvtilliten ødelagt under Harry Redknapps vinger. Nå skal han rehabilitere seg i Burnley. (Daily Star)

Dette er litt under vår verighet, men la gå...

Middlesbrough vil gjerne låne Wolverhamtons Sam Vokes. I tillegg skal Nottingham Forest være interessert i å låne Stoke-forsvarereren Leon Cort. (Daily Mail)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag