*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Tim Hales/AP

ADVARSEL: Ikke lek med Emmanuel Adebayors følelser.

Manchester United gjerne vil ha City-spissen Emmanuel Adebayor... på tribunen. United håper på fortgang i saksbehandlingen av Adebayors skandaløse oppførsel i kampen mot Arsenal, slik at han ikke kan spille mot United. Fiffig. (The Sun)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Den samme avisen skriver også at Kolo Toure synes Arsenal såret Adebayors følelser. Flere av hans gamle lagkamerater nektet å håndhilse på ham før kampstart. Dessuten skal stoltheten hans fått et knekk av at han ble buet ut av Arsenal-fansen. (The Sun)

David Beckham har fått beskjed av landslagssjef Fabio Capello om å finne seg en klubb i Europa, hvis han vil være med til VM. Blackburn-forsvarer Michel Sagado synes også at dette er en god ide, og vil prøve å lokke ham til klubben. (The Sun)

WBA vil ha Fulham-spissen Diomansy Kamara på lån. (The Sun)

I tillegg vil klubben også sikre seg Blackburn-forsvareren Zuran Khizanishvili. (Daily Mirror)

Everton følger nøye med på Bristol City-forsvareren James Wilson, som for tiden er på lån i Brentford. (Daily Mirror)

Tidligere RBK-spiller Fredrik Stoor, som har vært en gedigen skuffelse i Fulham, håper han kan få et låneopphold i en annen klubb. (The Sun)

Bolton-forsvareren Danny Shittu er på vei til Sheffield Wednesday. I første omgang er det et lån, men det kan bli en permanent overgang hvis ballen triller den rette veien. (Daily Mirror)

Marlon Harewood ligger langt bak i spiss-køen til Aston Villa. I tillegg har han nettopp blitt frisk etter lengre tids skadeavbrekk. Han vil gjerne bevise at han er fit for fight ved å gå på lån til Newcastle. (Daily Mirror)

Tottenham-spissen Robbie Keane skal være på ønskelisten til Celtic. (Daily Mirror)

Michael Owens håp om VM spill ser betydelig mørkere ut enn på lenge. Manchester United-manager Alex Ferguson vil bare benytte Owen som back-up. Han må dermed overbevise på de få sjansene han får. (The Sun)

Portsmouth-sjef Paul Hart frykter ikke at han får fyken, til tross for den dårligste seriestarten i klubbens 111-årige historie. (Daily Star)

Landslagssjef Fabio Capello har allerede startet forberedelsene til VM. Fotballforbundet har produsert en liste med flere krav, deriblant at bostedet har et spillerom som inkluderer blant annet Wii og Playstation. Capello vil holde spillerne i aktivitet for å hindre at de kjeder seg. (Daily Mirror)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag