RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/SCANPIX

Tirsdagens Premier League-rykter

Sjokkoverganger for tidligere Liverpool-spillere?

Manchester United jakter en solid keeper som kan konkurrere med Edwin van der Sar. Ben Foster har i van der Sars skadefravær hatt status som førstekeeper, men har hatt litt for mange uheldige episoder. United har følere flere steder etter nye talenter, men de fleste av dem er for unge til å gå rett inn på laget. Løsningen skal da være å ta en «Owen» og hente den evigunge David James. Det kan vise seg å bli et kupp, i og med at 39-årige James for tiden er førstevalget på det engelske landslaget og «bare» koster ti millioner kroner. (Daily Express)

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Flere eks-Liverpool-spillere er i bevegelse. Liverpool vurderer å legge inn et bud på 15 millioner kroner for Aston Villa-spilleren Emile Heskey i januar. Heskey, som har en fortid i Liverpool, har tidligere uttalt at han vil bort fra Villa ettersom han er tredjevalg til spissplassen. Heskey har nemlig ambisjoner om å spille i VM i 2010, og da må han spille mer førstelagsfotball. Det spørs om det da hjelper å gå til Liverpool, som har bøttet inn med mål så langt i sesongen. (Daily Star)

Patrick Vieira har uttalt at han neppe kommer til å forlate den italienske klubben Inter i januar. I et intervju med Tuttosport, skal franskmannen ha uttalt at han forlater klubben først til sommeren, og at han ikke er sikker på hvor veien går videre. Vieira er tidligere koblet tilbake til Arsenal. (Tuttosport)

Manchester City gjør seg klare for et 200 millionersbud for den brasilianske forsvareren Maicon. Inter-spilleren, som betegnes som en av verdens beste backer, og har startet 14 av Brasils 17 VM-kvalifiseringskamper. (The Sun)

Hvis Hughes ikke får tak i Maicon, vil han gå for b-planen, som heter Ramires. Benfica-spilleren, som også er brasilianer, vil koste rundt 250 millioner kroner. Det er en solid økning fra sommer, hvor 22-åringen skrev under for Benfica for bare 60 millioner kroner. (The Sun)

Wigan og Bolton kjemper om underskriften til Sheffield United-forsvareren Matt Kilgallon. Kilgallon, som tidligere har spilt for Leeds, skal være meget fristet av en retur til Premier League. At United ikke har tilbudt spilleren en ny og forbedret kontrakt kan også påvirke litt. (Daily Mirror)

Blackburn skal være interessert i Gillingham-spissen Simeon Jackson, som for tiden er verdsatt til rundt 20 millioner kroner. Den 22-årige kanadieren skal være en del av Blackburns ungdomssatsing, som også inkluderer Strømsgodset-spilleren Marcus Pedersen. (The Sun/Hamar Arbeiderblad)

Så litt Sol Campbell-nytt. Campbell, som ikke klarte seg i Notts County, vil gjerne tilbake til Premier League. Planen er å spille litt i Championship først, for å så overbevise såpass at han selvfølgelig får en ny klubb i toppdivisjonen. WBA var en stund interessert i å sikre seg den tidligere Arsenal-forsvareren, men forsvant fra interesselisten da de så lønnskravet hans. Campbell skal ha hevet lønn på hele 1 million i uken i Portsmouth ifjor. (Daily Express)

Birmingham-vingen Gary McSheffrey kan bli lånt ut til Sheffield United denne uken. (Daily Mirror)

Chelsea-forsvareren Alex, som har tiltrukket seg interesse fra Real Madrid og Bayern Munchen, tar seg meget god tid i å signere ny kontrakt med London-klubben. (Daily Express)

Hulls midtbanesliter Ian Ashbee håper han kan være klar for klubben igjen i mai. Han gjennomgår for tiden en rehabilitering etter en alvorlig kneskade. (Daily Mirror)

Den nye Birmingham-eieren Carson Yeung vil gi manager Alex McLeish hele 150 millioner kroner å handle for når overgangsvindet åpner i januar. (Daily Star)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere