*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Roman til Roma?

Roman Pavljutsjenko er i samtaler med John Arne Riises klubb, Roma. Serie A klubben har fattet interesse for russeren som er stort sett ute i kulden i Tottenham. Dette blir også bekreftet av agentene som skal i møter i dag. Men Liverpool og Spartak Moskva skal være interesserte også. (Daily Mirror)

Sergio Agüero er blitt den nye Ronaldo på ryktebørsen her, for dem som husker opptil ett år bak i tid. Den ene dagen skal han bli i Atlético Madrid og den andre vil han til et annet sted. I dag vil han imidlertid bort. Han skal ha innrømmet at han kan komme til å forlate klubben i sommer. Chelsea vil derimot ha mannen raskest mulig, som erstatning for at de mister Michael Essien, Didier Drogba, Salomon Kalou og John Obi Mikel til Afrika-cupen på nyåret. (Sporting Life)

Det begynner å bli litt i overkant mange «neste Rooney», «neste Drogba» og «neste Ronaldo». Kan ikke guttungene bare får være seg selv? Uansett, en av de neste drogbaene er visst Romelu Lukaku, som spiller i Anderlecht. Tottenham skal være meget interessert i 16-åringen som har fysikk som en tungvektsbokser. Han har i tillegg blitt speidet på av Arsenal, Chelsea, AC Milan, Barcelona og Manchester United. Denne spilleren får du garantert høre mer om (Daily Mail)

Barcelona-spilleren Yaya Toure skal være i søkelyset til Arsenal og Manchester City. For rundt 90 millioner kroner skal 26-åringen være tilgjengelig for Premier League-klubbene. Lillebroren til Citys Kolo spiller ikke jevnlig i Spania og vil gjerne prøve seg i en ny klubb på nyåret. (The Sun)

Eller så har forrige avis rotet litt og han kan egentlig være på vei til Manchester United og Chelsea. Agenten sier også at det er latterlig at han er nominert til gullballen uten å være i startoppstillingen til Barcelona engang. (Daily Mirror)

Det har vært en flott uke for Manchester Uniteds Ryan Giggs. Før tirsdagens trening har Giggs skrevet på Twitter:

-Super helg: 100 mål i ligaen, ble 36 år og ble også nominert til årets sportspersonlighet av BBC.

I tillegg skal han snart bli tilbudt en ny ettårskontrakt av Manchester United. (Daily Mail)

Birmingham vil gjerne ha de serbiske spissene Nikola Zigic og Milan Jovanovic. Prisen for begge to blir rundt 110 millioner kroner. Da har Birmingham-sjef Alex McLeish ca. 80 millioner kroner igjen å bruke. City-eier Carson Yeung er beundrer av Andrej Sjevtsjenko, og det er ikke utenkelig at de siste millionene kan forsvinne der. (Daily Mirror)

Tottenham kan komme til å bruke 90 millioner kroner på å skaffe seg en ivorianer. Rettere sagt Seydou Doumbia som sannsynligvis blir Didier Drogbas spisspartner på elfenbenslandslaget i fotball VM. Manager Harry Redknapp skal ha hatt en speider på plass da 21-åringen scoret for Young Boys i 2-0 seieren deres over Basel. (Daily Mirror)

Diego Perotti forfølges av Arsenal. 21-åringen skal være en av de beste vingene i den spanske ligaen og har dermed tiltrukket seg interesse fra flere europeiske toppklubber. Argentineren sees på som en ypperlig forsterkning i Arsenal-stallen, men vil på grunn av en salgsklausul med Sevilla, koste Arsenal rundt 180 millioner kroner. (Daily Mirror)

Wolverhampton-sjef Mick McCarthy skal være nære en avtale med Derby, i det som betegnes som en sjokkovergang, om spissen Rob Hulse. (Vi her helt sjokkert) Hulse skal være en scoringsmaskin som ble nesten solgt til Middlesbrough i forrige overgangsvindu. En slunken pengekasse har fått Derby til å forandre mening denne gangen. (Daily Mirror)

Det ble litt oppstyr da både Liverpool og Everton, som har vært bitre rivaler i lang lang tid og som ikke får bygge nytt stadion med det første, ryktes å planlegge et felles stadion. Men nå benekter Liverpool for at det har vært slike planer og at sier at det kommer ALDRI til å skje. (Daily Mirror)

Portsmouth vil gjerne ha en backup for skadeforfulgte David James. Løsningen kan bli Steuna Bucuresti-keeper Robinson Zapata. Han er tilgjengelig for en billig penge i januar, for ynkelige 5 millioner kroner. Colombianeren ble nylig 31 år og har vært fotballnomade i Sør-Amerika før han havnet i Romania. (Daily Mail)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag