*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Darren Staples/Scanpix

John Carew kan være på vei bort fra Aston Villa. Hva tror du?

08.12.09 14:40

Aston Villa-spissen John Carew skal være aktuell for tyrkiske Fenerbahce for rundt 50 millioner kroner. Carew har et velkjent navn i Tyrkia etter oppholdet sitt i Besiktas. Selv om Carew tidligere har ytret ønske om å avslutte nomadetilværelsen i Villa, kan klubben føle seg forpliktet til å selge siden 30-åringen bare har 18 måneder igjen av kontrakten. Og denne skal neppe bli fornyet, skal vi tro avisen. Dermed kan Carew være villig til å inngå en kontrakt med Fenerbahce hvis de tilbyr en lukrativ og lang avtale. (Daily Mirror)

Manchester United-sjef Alex Ferguson møter i kveld den bosniske Wolfsburg-spissen Edin Dzeko. Med en heller tynt besatt forsvarsrekke i United, er sjansene store for at Dzeko kan varte opp med litt av hvert. Men til tross for heftige rykter om at Dzeko har vært i Uniteds søkelys i lang tid, avviser nå Ferguson at han kommer til å prøve seg på bosnieren. Eventuelt prøver han å ikke skru opp prisen siden det er flere andre interessenter i bildet. (Sky Sports)

Arsenals Cesc Fabregas innrømmer at Arsenal sliter med høydeproblemer. Da laget gikk på banen mot Stoke i helgen, hadde de den minste gjennomsnittshøyden i hele Premier League. Vi tipper det blir ekstra fokus på spensttrening på Arsenal-treningene i ukene som kommer. (The Sun)

Manchester City skal være interessert i å betale rundt 120 millioner kroner for Bayern München-forsvarer Philipp Lahm. City-manager Mark Hughes skal egentlig ha vært på plass i Tyskland for å spionere på Franck Ribery, og ble dermed imponert over Lahms spill. (The Sun)

Den brasilianske bråkegutten Adriano kan være aktuell for Premier League-klubben West Ham. Gianfranco Zola planlegger nemlig å hente den tidligere Inter-spilleren på free transfer. 27 år gamle Adriano har blomstret på nytt i den brasilianske klubben Flamengo, og har scoret 19 mål denne sesongen. Adriano skal selv ha innrømmet at det er flere engelske klubber som er interesserte. (The Sun)

Tottenham gjorde visst en tabbe da de kjøpte tilbake Robbie Keane. Han sliter med manglende spilletid siden Jermain Defoe og Peter Crouch scorer ujevnt og trutt. Nå kan han bli leid ut til skotske Celtic, som også får opsjon på kjøp. Problemet er bare at Keanes lønn, som Tottenham gjerne vil at Celtic skal betale, er så høy at det overgår det de andre i klubben tjener. (Daily Mirror)

Portsmouths algeriske ving, Nadir Belhadj, er frustrert over manglende spilletid og vil derfor forlate klubben i januar. Grunnen? Den mest omtalte unnskyldningen vi har hatt de siste månedene her i ryktebørsen (og sikkert de kommende månedene også), nemlig at han vil ha spilletid så han kommer med i VM-troppen. Algerie har nemlig kvalifisert seg og skal ut i gruppe C, sammen med England, USA og Slovenia. (The Sun)

Wigan-sjef Roberto Martinez vil gjerne ta en nærmere titt på angolaneren Francisco Zuela, som nå spiller for russiske FC Kuban. For å få dette til, arrangerer han en internkamp hvor Zuela får sjansen til å vise seg fram. (Daily Mirror)

Liverpool vil i løpet av denne uken fullføre signeringen av 16-åringen Kristjan Gauti Emilsson. Midtstopperen har også prøvespilt for Manchester United og Rangers. Uten napp. (Daily Mail)

Barcelona-vingen Jeffrén Suarez, som nylig var et mål for Arsenal (Hvem er ikke det i disse dager?) har blitt tilbudt til Wigan, Blackburn og Everton. (Daily Mirror)

Stoke-manager Tony Pulis har sagt unnskyld til spillerne for sin oppførsel i forbindelse med slåsskampen med James Beattie. Men det hjelper visst Beattie ikke så mye, han er likevel på vei ut av stadionporten. (Daily Mail)

Aston Villa hadde planlagt å signere 16 år gamle Reece Caira. Men Fifa har satt foten ned. Australieren får ikke spile kamper før han er 18. år. Det vil si i januar 2011. (Daily Mirror)

Kilder: BBC og en rekke andre engelske aviser

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag