Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Jon Super/AP

Manchester United-dödar til Everton, mens Uniteds egen gullgutt blir værende.

26.01.10 10:59

* Brede Hangelands lagkompis i Fulhams forsvarsrekke, Chris Smalling, linkes til Manchester United. Men også Arsenal er med i kampen om spilleren som er verdsatt til syv millioner pund, melder The Independent.

* Manchester Uniteds stjernespiss Wayne Rooney har vært linket til de spanske gigantene Barcelona og Real Madrid de siste ukene. Nå kan alle United-fans puste lettet ut. Rooney melder at han blir på Old Trafford, skriver The Sun.

* Samme avis melder at Anderson kan være på vei bort fra de engelske ligalederne. Brasilianeren har fått lite spilletid og har ikke imponert i det siste for United.

* Manchester Citys Robinho har ikke lagt skjul på at han kan tenke seg å returnere til hjemlandet Brasil. Santos skal være den mest aktuelle klubben, men i så fall må Robinho forvente å få kuttet lønna med hele 80.000 pund i uka, skriver Daily Mail.

* Manchester Citys manager Roberto Mancini har tidligere vært klar på at han ønsker seg Real Madrids argentinske midtbanespiller Fernando Gago. City skal ha fått et bud på 12 millioner pund avslått, for prisen skal ligge på 17,5 millioner pund, skriver The Sun.

* Arsenal skal ha kastet sine øyne på Milans angriper Klaas-Jan Huntelaar igjen. Nå skal klubben være interessert i å hente ham på lån ut sesongen, skriver Daily Star.

* London-laget kan få kamp av Everton, som også skal være interessert i den tidligere Real Madrid-spilleren, skriver The Times.

* Spissen Roman Pavljutsjenko var en hit for Russland under EM i 2008, men har ikke slått til i Tottenham. Han har blitt koblet til en rekke klubber den siste tiden, og nå er Birmingham i ferd med å trappe opp jakten på spilleren, melder Daily Mirror.

* Sunderland vil derimot styrke lagdelen på andre siden av banen. De forbereder et bud på ti millioner pund på Portsmouth-midtstopper Younes Kaboul, skriver Daily Mirror.

* Blackburns manager Sam Allardyce er iferd med å få istand en låneavtale for Monacos angriper Eidur Gudjohnsen, skriver Daily Mirror.

* Leeds' Jermaine Beckford har vært på alles lepper de siste ukene etter han han først sendte Manchester United ut av FA-cupen, og deretter scoret to mål mot Tottenham og sørget for omkamp i runden etter. Nå skal Everton være interessert i å hente 26-åringen, men budet er ikke høyere enn 2 millioner pund, skriver Daily Mirror. Beckford selv har tidligere uttalt at han ønsker å hjelpe Leeds opp i Championship.

* Hull ønsker seg den egyptiske spissen Mido, som i dag er Middlesbrough-spiller. Går han til Hull blir han lagkamerat med landsmann Amr Zaki, skriver Daily Mail.

* Stoke er iferd med å sikre seg Portsmouths David James. Det gjør at lagets danske keeper Thomas Sørensen må se seg om etter annet å gjøre, skriver Daily Express.

* Da Wayne Routledge ble hentet til Tottenham i 2005 ble han spådd en lysende karriere på vingen. Slik gikk det ikke. Nå er spilleren i Queens Park Rangers, men Middlesbrough skal være interessert i kjøpe spilleren for 1,75 millioner pund, skriver The Sun.

* Den argentinske spissen Marco Ruben har skrevet under for Wigan, ifølge hans spanske klubb Villareal, melder Press Association.

(Kilde: BBC)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.