Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Overgangsvinduet er stengt, men midtbanejuvel vil ut av Arsenal-trøya ved første anledning.

02.02.10 10:47

Natt til tirsdag stengte overgangsvinduet i blant annet Premier League.

Her finner du alle overgangene som ble gjennomført den siste dagen.

Dermed er det begrenset med rykter om kommende spilleroverganger i tirsdagens engelske aviser, men noe snadder finnes det likevel.

* Den største godbiten er det likevel den spanske avisen El Mundo Deportivo som står for. Avisen melder at Arsenals midtbanejuvel Cesc Fabregas kommer til å gå tilbake til moderklubben Barcelona til sommeren. Den 22 år gamle spanjolen har kontrakt med Arsenal ut 2014-sesongen, men skal være misfornøyd med klubbens mangel på ambisjoner.

* Paris St Germain prøvde å hente Manchester Uniteds midtbanespiller Anderson før overgangsvinduet stengte, men avtalen strandet fordi den franske klubben ikke ville møte brasilianserens lønnskrav, skriver Daily Mail.

* Sunderland kom med et bud på 2 millioner pund på den egyptiske vingen Ahmed Al-Muhammadi, men klubbens han ENPPI avslo tilbudet, skriver Daily Mail.

* Den egyptiske spissen Midos låneovergang fra Middlesbrough til West Ham gikk derimot gjennom. - En av de mest forbløffende overgangene i fotball noensinne, mener West Ham-eier David Sullivan. Hvorfor kan du lese mer om her.

* Sunderland gjorde mandag et desperat forsøk på å sikre seg Manchester Citys Benjani. Men fortsatt er manager Steve Bruce i villrede om spissen faktisk kommer til klubben eller ikke. Årsaken kan du lese mer om her.

* Det var altså i går ting skjedde, selv om det ble en noe tam overgangsinnspurt. Mindre enn 20 millioner pund brukte de engelske klubbene de siste 24 timene, melder Daily Mirror.

(Kilde: BBC)

Her finner du alle overgangene som ble gjennomført den siste dagen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.