*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: JAIME REINA (AFP)

Er denne mannen løsningen for Liverpool?

30.03.10 13:10

Lite overgangsrykter nå som vi langt unna overgangsvinduer og i en uke der Champions League er hovedfokus, men: Bolton-ving Lee Chung-yong skal ikke til Liverpool neste sesong rapporterer hans agent.

Liverpool-manager Rafael Benítez har derimot trappet opp jakten på Athletic Bilbaos midtbanemann Javi Martinez (21). (Daily Mirror)

Portsmouth prøver å selge Nadir Belhadj til CSKA Moskva, men en god porsjon av en eventuell salgssum må sendes rett til hans tidligere klubb Lens.

Gla’melding fra massasjebenken på White Hart Lane: Michael Dawson ble byttet ut under Tottenhams 2-0-seier mot Portsmouth og forlot stadion med en spesialstøvel, men stopperen skal være klar til helgens kamp mot Sunderland.

Eidur Gudjohnsen har fått beskjed om at han utlån fra Monaco til Tottenham ikke kommer til å bli permanent. (Daily Mail)

Atletico Madrid-keeper David De Gea forteller at han sa nei til Wigan i fjor i håp om å en gang ende i Manchester United.

West Ham ønsker Steve McClaren som manager neste sesong, men først må Gianfranco Zola holde laget i Premier League (Daily Mirror).

- En drøm som er oppfylt, sier Chelseas Didier Drogba om å få Sven-Göran Eriksson som landslagstrener for Elfenbenskysten. (Daily Mirror)

Vikar Iain Dowie ligger an til å bli Hulls manager på permanent basis, selv om laget skulle rykke ned fra Premier League. (Daily Mirror)

Avram Grant derimot gir seg som manager for Portsmouth etter sesongen. (The Sun)

En gjeng Birmingham-spillere ledet av Barry Ferguson har planer om å troppe opp på kontoret til klubbledelsen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.