RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tim Hales (Ap)

Tirsdagens Premier League-rykter

Ryan Giggs kan bli ny landslagssjef.

Emmanuel Adebayor fortsetter feiden med sin tidligere klubb Arsenal, og sier han er sikker på at Manchester City blir en mye større og bedre klubb i fremtiden.

Blackpool-manager Ian Holloway hadde en særdeles frustrerende dag sist tirsdag, da overgangsvinduet stengte. Han skulle sikre seg en overgang for Portsmouths David Nugent, men overgangen ble aldri noe av fordi Nugent rett og slett ikke svarte på telefonen.

Liverpool-spiss Dirk Kuyt kan være ute i over to måneder etter at han skadet seg da han misset på et brassespark.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

I går ble det etterlyst Manchester United-stoff blant debattantene under ryktesaken vår. I dag har vi faktisk funnet litt småplukk om de røde djevlene.

Wayne Rooney har bare halvannet år igjen av sin kontrakt med Manchester United, så et nytt tilbud er på trappene. Men Alex Ferguson er rasende på Rooney etter utroskapsavsløringene, og har vraket spissen som Manchester Uniteds neste kaptein.

Les også: - Ferguson vraker Rooney

En annen som vil forlenge med United er keeper Edwin van der Sar, som fyller 40 i oktober. Ved å spille et visst antall kamper utløses en klausul i kontrakten hans om at han er garantert en forlengelse.

Det walisiske fotballforbundet er i samtaler med Manchester United, og håper å kunne få Ryan Giggs som trener for landslaget når John Toschack gir seg som walisisk landslagssjef. Forbundet åpner for at Giggs kan fortsette å spille for United «på si».

Manchester United-manager Alex Ferguson er fortsatt interessert i Real Madrid-spiss Karim Benzema.

I går skrev vi om Barcelonas stjerneskudd Oriol Romeu, som angivelig følges tett av Arsenal. Nå viser det seg at også Tottenham, Everton og Newcastle er interessert i å hente 18-åringen.

Chelsea-manager Carlo Ancelotti kan ikke være en ivrig leser av britiske tabloider. Han er angivelig overrasket over at det er så mye interesse for privatlivet til fotballspillerne.

Bolton-forsvarer Gary Cahill ble byttet inn da England slo Bulgaria på Wembley, og vips så ble han mye dyrere for klubbene som følger ham. 175 millioner kroner må Manchester United, Arsenal eller Tottenham bla opp om de vil hente ham.

Sunderlands glemte spiss David Healy vil lånes ut til et lag i Championship, så han får spilt litt førstelagsfotball igjen.

Sheffield United ønsker å hente Tottenham-back Kyle Naughton tilbake på lån.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

(Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Record, Daily Star, Daily Express, The Sun, Daily Mirror, IMScouting).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere