*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: (PA/Scanpix)

Må han dra fra Arsenal? Sjekk tirsdagens ryktebørs her.

16.11.10 12:06

Nicklas Bendtner har høye tanker om seg selv, og da passer det dårlig å ikke få tillit i Arsenal. Ifølge Daily Mirror følger Bayern München og AC Milan situasjonen hans - selv om det vel vil være usikkert om han blir fast også der.

Milan ser for øvrig ikke bare til Arsenal. De skal også være villig til å hente Mario Balotelli hjem fra Manchester City etter årets sesong.

Balotelli er ikke alene om å være frustrert i Manchester City. Kantspiller Adam Johnson sier nå at selv om det er tidlig, så må han etter hvert vurdere å forlate klubben hvis han ikke får spille mer.

Hos Citys røde naboer, Manchester United, er det ikke like store navn som tar fokuset. Sunderlands Jordan Henderson kobles stadig til Old Trafford, og avslører nå at han fikk tatt et bilde av seg selv sammen med Ryan Giggs da han var en bitte liten gutt. Som om ikke det var nok var det tidligere United-spiller Roy Keane som først ga ham sjansen - da han var manager i Sunderland.

Ja, da må han jo ende i Manchester United, da.

Ellers kommer United til å sende back Ritchie de Laet på én måneds lån til Preston.

Og selv om Preston spiller i Championship så fortsetter vi med dem. Preston-manager Darren Ferguson ønsker nemlig også å få kloa i Stoke-duoen Danny Pugh og Michael Tonge. Preston trenger kanskje forsterkninger også. Spesielt hvis Liverpool gjør alvor ut av sin interesse for Prestons 19-åring, Adam Barton. Barton kan for øvrig spille sin første A-landskamp for Nord-Irland denne uka.

Det er imidlertid ikke bare Preston fra lavere divisjoner som interesserer Premier League-klubbene.

Chelsea har sendt spisstalentet Adam Phillip på én måneds lån til League One-klubben Yeovil. Phillip har scoret to mål på fire reservelagskamper for Chelsea i år. Samtidig har Ipswich forlenget låneavtalen med Tottenham for Jake Livermore. Det betyr at sistnevnte blir i Ipswich ut januar.

Dessuten har Tranmere en het spiller i 17-åringen Dale Jennings. Unggutten debuterte for Tranmere i høst, og har scoret flere drømmemål på bare et par måneder. I helga satt WBA og Everton ringside da han lekte seg med Plymouth.

Sjekk 17-åringens storspill mot Plymouth her. Saken fortsetter under videoen.

HTML EMBED

Arsenals Jay Emmanuel-Thomas er mer kjent enn Jennings, og Ipswich og QPR er blant Championship-klubbene som ønsker ham på lån.

Tilbake til de litt større ryktene: Mandag ble det hevdet at Liverpool-manager Roy Hodgson hadde sett på midtbanespiller Yann M'Vila da han så på franske Rennes i helga. Nå skrives det at han like gjerne kan ha studert back Rod Fanni - som en mulig erstatter for Glen Johnson.

En annen spiller fra Ligue 1, Jaroslav Plasil, skal være ønsket av WBA. Bordeaux-spilleren, som har over 50 landskamper for Tsjekkia, skal også være tilgjengelig for om lag 50 millioner kroner.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242

(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Tottenham ser imidlertid ikke til Frankrike etter at Tom Huddlestone forsvant ut med en langtidsskade. I stedet spekulerer engelsk presse, selvsagt, igjen om at Harry Redknapp vil hente Scott Parker fra West Ham til å ta Huddlestones rolle i laget.

Spekulasjonene rundt John Carew tar heller ikke slutt med det første. Ifølge Talksport har han nå sagt nei til en overgang til tyrkisk fotball. I stedet ønsker nordmannen seg til Italia og Fiorentina hvis han skal forlate Aston Villa.

Én som ser ut til å slutte seg til Villa-troppen - helt sikkert - er Robert Pires. Ifølge L´Equipe skriver han under for Gerard Houlliers klubb i løpet av noen dager.

Vi kan vel ikke slutte uten å ta med en liten gladmelding for West Ham, heller. De ligger sist i Premier League, men nå, etter å ha vært ute med en kneskade i 11 måneder, gjorde unge Zavon Hines comeback i en reservelagskamp mot Aston Villa.

Det er jo noe det også!

(Kilder: BBC, Daily Mail, Daily Mirror, Tribalfootball, goal.com, L´Equipe)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag