RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Shaun Botterill, Getty Images

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Luka Modrics venn har møtt rivalens manager. Sjekk ryktene her.

Tottenham kan ta gull. Det innrømmer nå også Manchester United-manager Alex Ferguson. Det betyr at det er en del ok spillere på White Hart Lane, og nå skal Chelsea ha satt Luka Modric´ navn øverst på sin ønskeliste.

Dette ifølge Modric´ venn, Zdravko Mamik.

- Jeg har møtt Carlo Ancelotti. Han sa at Modric står øverst på ønskelista. Jeg er ikke Lukas agent, bare vennen hans, men det gjør meg stolt, sier Mamik til The Sun.

Chelsea skal stå klare med 30 millioner pund for å kloa i midtbanespilleren.

Januar blir vel ikke noe mindre spennende for Chelsea-fansen ved at London-laget – og Manchester-lagene City og United – alle følger utviklingen rundt Real Madrids Pepe, som ikke blir enig med spanjolene om sin nye kontrakt.

Samtidig kan en tidligere Chelsea-kaptein få ny klubb i Premier League. Møt Jack Frank Porteous Cork. 21-åringen har nemlig vært kaptein for aldersbestemte lag i Chelsea siden han kom til klubben ni år gammel. Nå er han på utlån hos Burnley, men Blackpool-manager Ian Holloway ønsker Cork til seg i januar.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Liverpool har også vært sentral i denne spalten den siste tiden, og de røde har vært koblet til en rekke toppspillere. Tirsdag handler det mer om talenter. Liverpool skal være nær å sikre seg svenske Kristoffer Petersen, 16-åringen som var på prøvespill i klubben for en stund siden. Roy Hodgson skal også være i ferd med å sikre seg Millwalls keepertalent, 16 år gamle Yousef Mercin.

Da er det kanskje mer spennende for fansen å lese at Liverpool kobles til et kjøp av Manchester Citys Emmanuel Adebayor, Birminghams midtstopper Scott Dann og Wolverhamptons vingkomet, Matt Jarvis.

Sistnevnte er imidlertid også ønsket av Everton, og manager David Moyes kan fort få litt penger å rutte med i januar. Ryktene rundt Leighton Baines og Bayern München gir seg nemlig ikke, og tirsdag står det at Bayern, på et møte forrige uke, skal ha bestemt seg for å teste Everton med et åpningsbud på ni millioner pund for backen.

Noe av pengene kan Moyes i så fall også bruke på Middlesbroughs Seb Hines, som skal være tilgjengelig fra Championship-klubben. Bolton følger imidlertid også med på Boro-midtstopperen.

Newcastle-spiss Andy Carroll har toppet denne spalten de siste dagene, og vi kan heller ikke la tirsdagen passere uten å nevne hans navn. Manager Alan Pardew har nemlig følgende melding til Tottenham: Glem, Andy. Bare så synd for Pardew at spissen nå kobles til både Real Madrid og Manchester United. Leon Best kan også være på vei ut fra Newcastle, til en Championship-klubb, mens det virker som om Pardew selv er mest interessert i å hente Blackpools Charlie Adam til St. James Park i januar.

Robbie Keane har jevnlig blitt koblet til Celtic de siste månedene, men nå er det West Ham som ønsker Tottenham-reserven i januar. Avram Grant må imidlertid gjøre mer for å holde laget oppe, og vil kjøpe Steve Sidwell fra Aston Villa, Christian Poulsen fra Liverpool samt leie Monaco-spiss Dieumerci Mbokani for resten av sesongen. Emmanuel Adebayor, allerede omtalt som Liverpool-aktuell i dag, vil imidlertid ikke til West Ham.

Uansett, kommer flere inn må noen ut, men West Ham-spiss Frederic Piquionne har gjort det klart at han ikke vil reise, i alle fall ikke til Aston Villa. Kanskje er det derfor Gérard Houllier forbereder et bud på én million pund for Lokomotiv Moskvas U21-landslagsspiller, Alan Gatagov (19). Noen må jo inn på Villa Park også. Penger kan i alle fall bli tilgjengelig ved et salg av Stephen Ireland. Celtic har vært – og er den heteste kandidaten, men de vil i så fall ha ham med en gang, eller i alle fall før kampen mot Rangers 2. januar.

Stoke-manager Tony Pulis vil imidlertid ikke at Celtic skal få hans midtstopper, Amdy Faye. Pulis sier nå at han håper Faye blir på Britannia i stedet for å reise nordover.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242
(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Helt til slutt i denne førjulstiden:

Manchester City har sendt speiderne sine for å se på Espanyol-duoen Pablo Osvaldo og Victor Ruiz. Barcelona vurderer et bud på ti millioner pund for Arsenals Denilson, siden de har forstått at det vil bli trøblete å få Cesc Fabregas hjem. Blackburns midlertidige manager, Steve Kean, har bedt eierne om å få de mye omtalte fem millioner pundene til å kjøpe spillere for i januar, og lover at han vil bruke dem bedre enn hva Sam Allardyce ville gjort, mens Sunderland-floppen Paulo Da Silva likevel ikke ender i meksikanske Cruz Azul i januar.

Mauro Boselli forlater imidlertid Wigan til fordel for Al-Hilal, WBA skal nærme seg et 250.000-punds kjøp av Tranmeres lynving, Dale Jennings, og Fulham og Wolverhampton ser på Exeters midtbanespiller, Liam Sercombe.

Og det var det.

Undertegnede er tidligst tilbake i denne spalten i romjula.

Men spalten kommer selvsagt hver dag også videre.

God jul fra meg!

(Kilder: Teamtalk, BBC, Daily Mail, Sunday Sun, The Sun, Independent, Daily Mirror, Daily Star, Tribalfootball, bold.dk)

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere