Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

En skuffet David Beckham blir ignorert av sine eiere og satt i skyggen av NFL.

David Beckham blir ny Spurs-spiller, og har tryglet LA Galaxy for å få fortgang på overgangen, slik at han er på plass allerede i slutten av uken. Men Beckham må nok vente en stund til for å få oppfylt drømmeovergangen, ettersom sjefene hans er for tiden mer opptatt av et oppkjøp i den amerikanske fotballserien (NFL).

Tottenham Hotspur sikler også på den uruguayanske spissen Luis Suarez, og Ajax har antydet at de vil gi slipp på spilleren mot en sum på 17 millioner pund.

Blackburns dristige forsøk på å kjøpe Ronaldinho for 6,2 millioner skapte forvirring og nye spekulasjoner mandag kveld. Bare 24 timer tidligere hadde nemlig klubben avvist påstanden om at de vurderte oppkjøp av den brasilianske stjernen.

Blackburn-sjefen Steve Kean vil også sikre seg Roque Santa Cruz på et lån fra Manchester City.

Gode nyheter for Roy Hodgson som skal ha fått fornyet tilliten hos Liverpools amerikanske eiere. Hodgson har tryglet Fenway Sports Group om å bruke enda mer penger på nye spillere, for deretter å ta stilling til om han er rett mann for jobben.

- Jeg håper at jeg en dag vil få sjansen til å bruke mer av min autoritet og filosofi på laget ved å plukke ut flere av spillerne, sier Hodgson.

Dette gjør han ved å gi en hvilepause til klubbens to største stjerner.

Det er Hamburgs Eljero Elia som er Hodgsons førstevalg til å lette på byrden til Fernando Torres. Kontrakten på 13 millioner skal være så godt som signert, ifølge ryktene.

Hodgson er dessuten interessert i å fylle opp stallen med Elfenbenskystens angrepsspiller Lacina Traore, Chelsea-spissen Daniel Sturridge og Ajax-spilleren Luis Suarez. Tiden får vise om dette blir nok for Hodgson til å lede laget i riktig retning.

Juventus ønsker derimot å tynne ut Liverpool-stallen, og har trappet opp forsøket på å signere den danske Liverpool-spilleren Daniel Agger, mens Charlton sikler på den unge Liverpool-spissen Nathan Eccleston.

Roman Abramovich vil gi Carlo Ancelotti de nødvendige pengene for at Chelsea fortsatt skal kunne konkurrere i teten. Bolton-forsvareren Gary Cahill er en høyaktuell spiller for laget.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242

(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Newcastle har bedt Manchester City om et lån av Wayne Bridge, og håper samtidig på å få i havn en avtale med Spurs om å overta Robbie Keane, men betalingen på 4 millioner skal først skje til sommeren.

Real Madrid sikler på å overta stjernespilleren Emmanuel Adebayor på et korttidslån fra Manchester City, men avtalen kan først realiseres når avtalen for Edin Dzeko er i boks.

Mens Aston Villa har forhørt seg om muligheten til å få Tottenham-spilleren Kyle Walker med i stallen, er Swansea interessert i å få West Brom-spissen Luke Moore.

Den argentinske midtstopperen Julio Arca fra Middlesbrough er derimot ønsket av både West Brom og Wolves.

Roy Keane har stilt seg lagelig til for hogg etter nok et sviende tap for Ipswich, og innrømmer at han kan bli den neste sjefen som ryker.

Fulham har pekt seg ut Steve Morison, men Millwall-sjefen Kenny Jackett insisterer på at spissen ikke er til salgs, og blir dermed ikke ofret i januarovergangene.

Everton ønsker å få overført Man U-spissen Michael Owen til Goodison Park.

Dessuten skal Newcastle-manageren Alan Pardew ha et møte med sine nye sjefer tirsdag. Mye tyder på at Pardew er villig til å gjøre mye for å få Tottenham-vingen David Bentley med i stallen sin.

(Kilder: THE SUN, DAILY MIRROR, DAILY MAIL, BBC, DAILY STAR, DAILY EXPRESS, THE TIMES, THE INDEPENDENT).

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!


HTML EMBED
Reklame

Her får du oversikt over alle salgene