RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Sean Dempsey (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Chelsea nøyer seg ikke med Fernando Torres.

Chelsea hentet nylig Fernando Torres fra Liverpool. Nyervervelsen ga tydeligvis mersmak for eier Roman Abramovitsj. Nå ønsker den russiske milliardæren å hente Arsenal-kaptein Cesc Fabregas til klubben, melder The Sun. Det har vært mye snakk om at Fabregas en dag vil returnere til Barcelona, men Chelsea er mer enn klar for å by over den spanske storklubben. Skulle det bli virkelighet av disse ryktene vil det bli en av de mest kontroversielle overgangene i Premier League-historien. Arsène Wenger satt en prislapp på 60 millioner pund på sin kaptein da Barcelona-interessen var som størst denne sommeren.

The Sun melder om flere kontroversielle overgangsrykter tirsdag. Liverpool-keeper Pepe Reina utelukker ikke en overgang til Manchester United, melder avisen. I et intervju med den spanske radiokanalen Onda Cero skal Reina ha uttalt at han ønsker å spille for et lag som er med og kjemper om titler og Champions League-spill. Keeperen utelukker ikke en exit dersom Liverpool havner utenfor topp fire denne sesongen. Spanjolen har en klausul i sin kontrakt, som sier at han kan forlate klubben for bud over 20 millioner pund.

Reina er ikke den eneste som har blitt nevnt som mulig arvtaker for Edwin van der Sar. Heller ikke Lyon-keeper Hugo Lloris utelukker en fremtid på Old Trafford. 24-åringen er regnet som en av de største keepertalentene i verden og har gjort en god sesong i Frankrike. Det eneste som virker sikkert er at Anders Lindegaard får konkurranse om plassen i United-buret neste sesong.

Fulham har tradisjon for å hente skandinaviske spillere til klubben. Nå kan en ny svenske være på vei inn portene på Craven Cottage. Behrang Safari har bestemt seg for å gi seg i FC Basel når kontrakten hans går ut etter denne sesongen. Mark Hughes var nær ved å signere svensk-iraneren i januar, men klarte ikke å få handelen i boks. Nå kan det være duket for en gratis overgang til sommeren.

Southamptons stortalent Alex Oxlade-Chamberlain blir jaktet på av flere Premier League-klubber. Southamptons styreformann Nicola Cortese er ikke spesielt fornøyd med de henvendelsene som har kommet og kaller toppklubbene for uprofesjonelle. Både Manchester United, Arsenal og Liverpool skal være interessert i 17-åringen.

Flere Championship-spillere er ønsket av Premier League-klubber. Coventrys sisteskanse Keiren Westwood er Bosman-spiller til sommeren og jaktes på av Wigan og Everton i tillegg til Celtic. Coventry var klar for å selge 26-åringen i januar, men mottok ingen bud. Everton har fulgt keeperen i 18 måneder, men Wigan ser ut til å ha større behov for en keeper da Ali Al Habsi trolig returnerer til Bolton etter sin låneperiode i klubben.

Christian Eriksen kan komme til å følge etter Luis Suarez til Anfield denne sommeren. Den danske landslagsspilleren sammenlignes med Dennis Bergkamp og spås en lysende fremtid. Ajax kan bli nødt til å selge sitt stortalent på grunn av deres økonomiske situasjon. De røde fra Merseyside skal være villig til å gi 10 millioner pund for 18-åringen.

Et annet hett navn i overgansspaltene er Josip Ilisic, som har scoret åtte mål for Palermo denne sesongen. Nå har sloveneren fått Tottenhams oppmerksomhet. Spillerens agent har uttalt at selv om spilleren kunne godt tenke seg en overgang til Spurs, er det lite trolig at det kommer til å skje i før om et par år.

Rykter skal ha det til at Julien Faubert nektet å sitte på benken til West Ham i møtet med Birmingham denne helgen. James Tomkins skadet seg på oppvarmingen, og Faubert ble kalt inn i troppen. Men franskmannen hadde allerede forlatt stadion og kan nå vente seg en saftig bot. Spilleren selv hevder sier uskyld og sier han måtte hjem for å ta vare på sin eldste sønn da kona tok med deres yngste barn til sykehuset, skriver The Sun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere