Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Naborival med sjokkbud på Bale.

26.04.11 12:32

Et gammelt rykte om at Bayern Münchens Franck Ribery er ønsket i Manchester United har dukket opp igjen.

Manchester United skal også ha vunnet kampen om unggutten Raphael Varane, som spiller stopper eller sentral midtbane for Lens. I underkant av 30 millioner kroner skal 18-åringen være verdt.

Andrej Arsjavin har havnet et stykke ned på plukklista Arsène Wenger bruker når han skal ta ut sin førsteellever. Nå åpnes det for en retur til Russland, der styrtrike Zenit St. Petersburg gjerne tar imot ham.

Etter først å ha tapt seieren for Liverpool 12 minutter på overtid, så mistet en tomålsledelse mot Tottenham for så å tape på overtid for Bolton, har Arsenal-manager Arsène Wenger endelig innsett at han mangler en virkelig forsvarsgeneral som kan sy sammen skuta når den lekker som verst i sluttminuttene. Det tvinger ham ut i overgangsmarkedet i sommer, og fokus blir altså å finne en klassestopper.

Og tidligere Gunners-stjerne Ray Parlour mener at Bolton-forsvarer Gary Cahill er den perfekte signeringen for Wenger.

Men det skal visst forsterkes forover på banen også hos Arsenal, som angivelig er favoritt til å bli Inter-spiss Diego Militos nye arbeidsgiver. Inter har hatt en dårlig sesong, og Milito drømmer angivelig om Premier League. Tottenham skal også være interessert.

Så over til Chelsea, som fortsatt puster lettet ut etter Fernando Torres’ første nettkjenning for sin ny klubb i helgen. Laget i Londons blå hjørne forbereder angivelig et bud på rundt 360 millioner kroner for Tottenhams Gareth Bale.

Men om Arsenal skal hente en forsvarsgeneral, kan Chelsea risikere å miste en. José Mourinho vil gjerne hente John Terry til Real Madrid.

Juventus har sett i handlehyllen til Manchester City og funnet to varer de kan tenke seg. I løpet av sommeren kan manager Roberto Mancini og forsvarsspiller Micah Richards bli hentet av Den gamle damen fra Torino.

Manchester City-sjeiken Sheikh Mansour kommer til å snøre igjen pengesekken dersom klubben skulle snuble i kampen om Champions League-spill neste år.

Brasils unge stjernespiss Neymar forteller at han slett ikke har bestemt seg for hvor han skal spille fotball neste sesong. 19-åringen er ønsket av storklubber over hele Europa, men Chelsea er laget som oftest går igjen i ryktene om Neymars fremtid.

Dimitar Berbatovs kontraktsforhandlinger med Manchester United har møtt veggen, og bulgareren kan faktisk være på vei tilbake til sin forrige klubb Tottenham.

Ruud van Nistelrooy kan gjøre comeback i Premier League. Både Sunderland, Stoke, Blackburn og Fulham ønsker å hente nederlenderen. Kontrakten hans med Hamburg går ut etter denne sesongen.

Stoke City, West Ham United, Birmingham og Newcastle er blant klubbene som følger Leeds’ midtbanespiller Robert Snodgrass.

Manchester United, Liverpool og Arsenal kikker alle på Roma-ving Jeremy Menez. Kantspilleren har vært i kanonform i Serie A, og har tidligere uttrykt beundring for United.

Carlos Tévez kan bli solgt fra Manchester City til Inter i sommer, men City vil prøve å få Wesley Sneijder til Manchester som en del av avtalen.

Birminghams Sebastian Larsson er ønsket av Sunderland, Newcastle og Fulham. Svensken har ikke signert på noen ny kontrakt med sin nåværende klubb.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.