RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ERIC LALMAND-JOHN THYS (AFP)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Han skal erstatte Modric. Det har han nemlig gjort før.

Ashley Young skal ha avvist Manchester United, og kommer til å signere for Liverpool i stedet.

Newcastle har meldt sin interesse for Manchester Uniteds vrakede bulgarer Dimitar Berbatov, og jakter samtidig på West Ham-spiss Demba Ba. Berbatov skal være tilgjengelig for rundt 70 millioner kroner - til tross for at han ble kjøpt for hele 270 millioner.

Samtidig ventes det at en overgang for midtbanespiller Yohan Cabaye fra Lille til Newcastle går i boks i løpet av kort tid.

Tottenham har to av Premier Leagues mest ettertraktede spillere i Gareth Bale og Luka Modric. Spurs’ dilemma er at de veldig gjerne vil bli en storklubb og da kan de ikke selge unna de beste spillerne, samtidig kan de ikke tilby Champions League-spill neste år, og heller ikke lønninger i samme sjikt som Chelsea, Manchester City, Manchester United eller Liverpool. Nå skal Tottenham ha sagt hva de forlanger for å selge Bale, nemlig 50 millioner pund – eller 450 millioner kroner.

Samtidig kan Tottenham være villig til å la Luka Modric dra for halvparten av den summen, men klubben nekter for at kroaten er på vei til Chelsea eller Manchester United slik det har versert rykter om.

Milan Badelj (22) heter for øvrig mannen som Tottenham har tenkt skal erstatte Modric. Han er playmaker i Dinamo Zagreb. I den kroatiske klubben ble han tidlig utpekt som mannen som skulle erstatte Modric da Modric dro til Spurs. Nå kan han altså komme til å erstatte landsmannen atter en gang.

Spurs skal for øvrig være stadig nærmere en overgang for Aston Villa-keeper Brad Friedel (40). Samtidig skal Manchester United-keeper Thomas Kuszczak ha vært på listen til Tottenham, men polakken ønsker seg visst heller til Tyskland.

Aston Villa ønsker å erstatte Friedel med Rangers-keeper Allan McGregor (29).

- Send Alberto Aquilani tilbake til Liverpool, er den nye Juventus-manageren Antonio Contes klare beskjed til eget styre. Aquilani selv ønsker å bli i Italia, og både Inter og AC Milan skal være interesserte i 26-åringen.

Rennes' midtbanespiller Sylvain Marveaux er svært aktuell for Liverpool. 25-åringen kan hentes gratis i sommer, og avslører at han kommer til å spille i England neste år. Han kommer til å prate med flere klubber, men Liverpool er ventet å være favoritten til å sikre seg franskmannens signatur.

Manchester United er i ferd med å tape kampen om Benficas Fabio Coentrao, som i stedet kommer til å ende i Real Madrid.

Barcelona kommer ikke til å betale det Arsenal krever for Cesc Fabregas. Champions League-mesterne kan være villig til å legge rundt 270 millioner kroner på bordet, mens Arsenal nok har større mulighet til å få de 450 millionene de krever om Manchester City melder sin interesse for spanjolen.

En annen spiller som kan være på vei bort fra Arsenal er midtbanespilleren Denilson. Sevilla skal være villig til å gi 70 millioner kroner for brasilianeren.

Sebastian Larsson vurderer angivelig tilbud fra fire Premier League-klubber etter at han ble fristilt fra Birmingham.

Chelsea har sagt nei til en bytteavtale der de får Bruno Alves fra Zenit St. Petersburg, mens Alex går motsatt vei.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj ønsker for øvrig å beholde Didier Drogba i stallen, men kvitter seg gjerne med Nicolas Anelka.

Emile Heskey er på vei tilbake til Leicester der Sven Göran Eriksson ønsker hans tjenester.

Chelseas Michael Mancienne er på vei til Hamburg.

Tre Premier League-klubber kjemper om Peterborough Craig Mackail-Smith, nemlig QPR, Wigan og Everton.

QPR ønsker å låne Tottenhams to Kyler, Walker og Naughton, neste sesong.

Nok Ryan Giggs-vitser nå? Ja, vi synes det.

Visste du at du kan få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

HTML EMBED

Kilder: BBC, Independent, Sky Sports, Metro, Daily Telegraph, The Guardian, TalkSport, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star, The Sun, Sporting Life, Tribal Football.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere