RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Jasper Juinen (Getty Images)
Cesc Fabregas er i Barcelona.

Cristiano Ronaldo har gitt klar beskjed til sjeikene i Manchester City: glem meg! Les saken her.

En spiller som City derimot har innledet forhandlinger med er Ezequiel Lavezzi (26). Napoli-spissen er tenkt som en mulig erstatter for Carlos Tevez.

En annen spiller som City jager er Alexis Sanchez fra Udinese. Samtalene om en overgang skal ha åpnet og en overgang vil være verdt rundt 250 millioner kroner.

Arsenals Cesc Fabregas er i Barcelona. Rett nok bare på ferie, men den relativt solide fotballklubben i byen har tenkt å benytte anledningen til å gjøre et fremstøt mot Arsenal. Barcelona vurderer Fabregas til å være verdt rundt 320 millioner kroner, og vil i tillegg tilby Arsenal å velge blant en rekke av Barcelonas spillere som delbetaling.

Didier Drogba er angivelig redusert til en bonde i spillet Chelsea fører for å sikre seg Tottenhams Luka Modric. Chelsea vil tilby kroaten en ukelønn på 130.000 pund om han bytter London-klubb.

Tottenham vurderer å hente Emmanuel Adebayor. Real Madrid har nemlig ikke tenkt å betale de 120 millionene som Manchester City krever.

Liverpool ønsker å hente Charlie Adam fra Blackpool, men har ikke tenkt å betale de 90 millioner kronene som oransjetrøyene krever. Likevel melder flere medier at Adam kommer til å bli Liverpool-spiller i løpet av uka.

Midtstopper Younes Kaboul, som endelig er inne i varmen på det franske landslaget, ønsker seg til Marseille. Den sørfranske klubben ønsker å betale rundt 80 millioner kroner for Tottenham-stopperen.

Paris St. Germain er klubben Arsenal må slåss mot for å sikre seg Gervinho fra Lille og Blaise Matuidi fra St. Etienne. Arsenal forbereder et bud på rundt 110 millioner kroner på Gervinho. Arsène Wenger ønsker videre å forsterke forsvaret med Alexander Milosevic (19) fra AIK.

Ipswich-spiss Connor Wickham er muligens den heteste tenåringen på balløyas overgangsmarked i øyeblikket. 18-åringen sier trolig nei til et tilbud fra Sunderland, fordi han håper å lande en kontrakt med Liverpool.

Sunderland er også ut etter Blackpools David Vaughan, samt Paris St. Germain-spiss Melvut Erding. I tillegg har svartkattene budt 45 millioner kroner for Birminghams Craig Gardner (25).

Burnleys Chris Eagles (25) ønsker en overgang til Everton, etter at de blå fra Liverpool prøvde å hente den tidligere United-spilleren i vinter.

Alex Ferguson har vært ute og ønsket seg Mesut Özil, men den tyske 22-åringen har ingen planer om å forlate Real Madrid til fordel for Manchester United.

En annen spiller som kan glippe for Manchester United er Arsenals Samir Nasri. Inter har nemlig meldt seg på i kampen om franskmannen, og vi vet hvilken klubb Arsenal helst selger til av de to.

Inter ønsker seg også Chelseas Michael Essien i bytte dersom de skulle ende opp med å sende Wesley Sneijder til London-klubben.

Blackburn-forsvarer Chris Samba (27) er ønsket av både Arsenal og Tottenham.

Birmingham har gitt byrival Aston Villa beskjed om å hoste opp 45 millioner kroner om de vil sikre seg Alex McLeish som ny manager. Hvis ikke lar Birmingham McLeish gå på «gardening leave».

Blackburn ønsker Brasil-forsvarer Miranda som erstatter for Phil Jones.

Fulham ser ut til å sikre seg DJ Campbell fra Blackpool foran nesa på Sunderland.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Kilder: The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star, Daily Express, The Times, Daily Telegraph, Metro, BBC, Sky Sports, Sporting Life, TalkSport.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere