RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: NELSON ALMEIDA (Afp)
Sist oppdatert:
Brasiliansk supertalent kobles til Manchester United og Liverpool.

Arsenal er villig til å selge Cesc Fabregas. Klubben har også blinket seg ut mannen som skal fylle midtbanen med eleganse og kreativitet dersom Fabregas og Samir Nasri blir solgt. Mannen er chilenske Arturo Vidal (24) som spiller for Bayer Leverkusen. Vidal er verdsatt til rundt 135 millioner kroner.

Tottenham-manager Harry Redknapp vil selge fire-fem spillere for å gjøre rom for forsterkninger. Men klubben ønsker ikke å selge de spillerne andre storklubber vil ha. Mer sannsynlige salgsobjekter er Robbie Keane, som er tilbudt til Blackburn for 45 millioner kroner, i tillegg til minst én annen spiss, Jermaine Jenas, Niko Kranjcar, Giovanni dos Santos, Wilson Palacios, David Bentley Alan Hutton eller Sebasiten Bassong.

Få siste nytt først, uansett hvor du er: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Arsenal har begynt samtaler med Bolton med tanke på å hente Gary Cahill, men Tottenham har også prøvd seg ved å tilby flere spillere i bytte.

210 millioner krever Valencia for å selge Juan Mata til Arsenal.

Lucas Rodrigues Moura da Silva – eller bare Lucas om du vil – er angivelig det neste store som kommer fra Brasil 18-åringen er en offensiv midtbanespiller som scoret seks ganger på 27 kamper for São Paulo sist sesong, og står allerede med tre A-landskamper for Brasil. Manchester United er visstnok svært interessert, men får kamp fra Paris St. Germain. Men Sao Paulos verdivurdering på 625 millioner kroner blir nok vrien å svelge for de aller, aller fleste. For ikke lenge siden var Lucas interessant for Liverpool og ville da koste rundt 80 millioner kroner, så vi vet ikke helt hva vi skal tro.

Du kan eventuelt tro på alt du ser i denne videoen med høydepunkter:

Sunderland har kommet til enighet med Ipswich om en salgssum for spisstalentet Connor Wickham – nemlig 120 millioner kroner. Liverpool er også interessert i 18-åringen, men er nødt til å matche Sunderlands bud.

Få oversikt: Alle overgangene i Premier League

Liverpool har gitt opp å hente Jose Enrique fra Newcastle, og forsøker heller å hente Wayne Bridge fra Manchester City for å fylle hullet på venstrebacken.

Barcelona hevder å ha avvist et bud på David Villa fra Chelsea på rundt 250 millioner kroner.

Seks Premier League-klubber skal være interessert i Manchester Citys James Milner, blant dem Aston Villa som solgte Milner til City for 240 millioner kroner i fjor.

Aston Villa kjemper også med Fulham om å hente Monaco-keeper Stephan Ruffier.

Real Madrid ønsker å hente Chelsea-forsvarer Ashley Cole etter at det ble klart at den nye Chelsea-manageren Andre Villas-Boas ønsker å hente venstreback Fabio Coentrao fra Benfica.

Manchester Uniteds toppscorer Dimitar Berbatov kan bli kjøpt av Valencia for rundt 120 millioner kroner. Det er en relativt drastisk prisreduksjon fra de 270 millionene United brukte da de kjøpte ham fra Tottenham.

United har allerede funnet Berbatovs erstatter i Napoli i form av Edinson Cavani.

Wolfsburgs playmaker Diego skal være høyt på Liverpools ønskeliste, og sier selv at han drømmer om en overgang til Premier League. Samtidig ønsker manager Felix Magath Diego solgt etter at han innrømmer at han ikke klarer å jobbe med brasilianeren.

Stuttgart forventer at Tottenham kommer til å legge inn et bud på forsvarsklippen Serdar Tasci. Harry Redknapp prøvde å kjøpe 24-åringen i fjor, og har fulgt ham siden. Noe over 100 millioner kroner vil kreves for å få Stuttgart til å selge.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

Kilder: The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Star, Daily Express, The Times, Daily Telegraph, Metro, BBC, Sky Sports, Sporting Life, TalkSport.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere