RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Giuseppe Cacace (AFP)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Chelsea er ikke alene om å ønske seg Javier Pastore. Og vi har filmtrailer for spesielt interesserte.

Newcastle skal ha meddelt sin interesse for Tottenhams Peter Crouch, og Spurs har dermed satt en prislapp på 9 millioner pund for sin langbeinte landslagsspiss.

Samme klubb - Newcastle, altså - ønsker å signere venstreback Wayne Bridge fra Manchester City.

Hos Liverpool rapporteres det om at Lucas overraskende nok kan komme til å forsvinne fra klubben, etter merseysidernes store innkjøp av midtbanespillere denne sommeren.

Og Valencias klubbpresident har følgende beskjed å komme med til klubber som Arsenal, Liverpool, Manchester City og Tottenham: - Dere kan like godt glemme Juan Mata, alle som én. Han er nemlig ikke til salgs.

Se oversikt over alle de bekreftede overgangene i Premier League her!

Stoke er fristet til å prøve seg på nytt på West Hams Carlton Cole. Som kjent var Cole og Stoke nær en avtale tidligere i juli, men sist uke gikk forhandlingene i grus da de to partene ikke ble enige om lønnen.

Et annet alternativ for Stoke er å hente tidligere nevnte Peter Crouch fra Tottenham.

Det er ingen hemmelighet at Chelsea er ute etter å sikre seg Palermos Javier Pastore. Den italienske klubben forsøker nå å sette i gang priskrigen så fort som mulig, ved å fortelle engelskmennene at også Paris St. Germain er ute etter Pastore, verdt 44 millioner pund.

Tottenham planlegger en god handel fra spansk fotball. Spurs er nemlig ute etter å sikre seg både Alvaro Negredo fra Sevilla for 18 millioner pund, samt Ibrahim Afellay fra Barcelona for 4 millioner pund.

Thomas Sørensens karriere nærmer seg sakte, men sikkert en ende, men den danske keeperen er fortsatt ønsket i fotballens øvre sjikte. Manchester City vurderer nemlig å hente 35-åringen fra Stoke som en backup for førstekeeper Joe Hart, etter at Shay Given gikk til Aston Villa sist uke.

Også Swansea er ute etter keeperforsterkninger: Den nyopprykkede klubben skal ha lagt inn et bud på Palermos brasilianske sisteskanse Rubinho.

Aston Villa-manager Alex McLeish ønsker seg Tottenham-forsvarer Alan Hutton til Villa Park. For at overgangen skal kunne bli til virkelighet, må manageren imidlertid kvitte seg med forsvarstrioen Habbib Beye, Luke Young og Carlos Cuellar.

Wigans midtbanespiller James McCarthy sies å bli fulgt nøye med på av Arsenal-manager Arsène Wenger.

For alle Bolton-supportere der ute samler vi opp en mengde rykter på én gang: Klubben skal etter sigende være nær ved å sikre seg Burnley-duoen Chris Eagles og Tyrone Mears gjennom en overgang med en totalverdi på 2,75 millioner pund. Midtbanespilleren Nigel Reo-Coker, som ble frigitt av Aston Villa etter sist sesong og dermed er tilgjengelig på free transfer, kan også havne på Reebok Stadium. Og ikke nok med det: Bolton jakter også på Liverpool-spiss David N'Gog. Merseysidernes prislapp på 6 millioner pund for franskmannen kan imidlertid føre til at Bolton i stedet konsentrerer seg om å lande en avtale med Birminghams Cameron Jerome.

Men det er ikke bare Premier League-lagene som finner fram lommeboken. Leicesters elskede svensketrener Sven Göran Eriksson er nær en avtale med Chievos Gelson Fernandes, som skal hjelpe klubben på vei tilbake til den øverste divisjonen.

Blackpool kommer til å spørre Manchester United om de kan få lov til å hente midtbaneduoen og ungguttene Daniel Drinkwater og Oliver Norwood på lån. (Fantastisk etternavn på førstnevnte, skal forresten sies.)

Lei av å vente på PL-ryktene? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du alle ryktene direkte til din mobil.

QPR-manager Neil Warnock er klar for å sette seg ned og føre samtaler med Blackpool-spissen DJ Campbell i løpet av de neste 48 timene.

Wigan har blitt med i kampen om å sikre seg underskriften til Motherwell-spissen Jamie Murphy.

Mens Dani Pacheco har bedt nyopprykkede Norwich om å redde ham fra marerittilværelsen som spiss hos Liverpool.

James McFadden kan komme til å returnere til Goodison Park og Everton på free transfer, tre år etter at han forlot klubben til fordel for Birmingham.

West Ham har tilbudt Reading 5,5 millioner pund - med mulighet for ytterligere økning til 8 millioner pund - for Shane Long. Reading ønsker imidlertid å beholde spissen ut kontraktstiden som utløper etter denne sesongen.

Til slutt avslutter vi med noen saker som ikke akkurat er overgangsbasert:

Newcastles José Enrique har fått en bot på 100.000 pund etter å ha langet ut mot Newcastle-eier Mike Ashley på Twitter.

Edin Dzeko innrømmer at han sliter med forventningspresset etter overgangen til Manchester City i januar i år. 25-åringen kostet klubben 27 millioner pund, men maktet bare å score seks mål i alle turneringer gjennom hele vårsesongen.

Og helt til sist en sak som er helt på kanten av hva som bør komme med i en ryktebørs, men i tider som dette kan vi definitivt trenge noen gode nyheter. Ok, om det er gode nyheter kan saktens diskuteres. Men sjekk denne filmtraileren , og du får etter hvert se et kjent fjes. Tidligere Arsenal-stjerne Ian Wright følger nemlig i fotsporene til spillere som Eric Cantona, Pelé og Vinnie Jones, og forflytter seg fra fotballbanen til filmlerretet. Den tidligere spissen, som har rukket å passere 47 fylte år, spiller en av rollene i den kommende fantasyfilmen «Gun of the Black Sun» .

Kilder:BBC, The Sun, Metro, talkSPORT, Daily Mirror, footybunker.com, Daily Star, Daily Mail, The Times.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere