RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tom Hevezi (AP)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Chelsea vil kjøpe Liverpool-spiller. Nei, det er ikke Steven Gerrard.

Liverpools kaptein Steven Gerrard er nok både på feil side av 30-tallet og for skadeutsatt til at Chelsea fortsatt drømmer om ham. Nå skal det i stedet være Raul Meireles som londonklubben finsikter. Portugiseren skal være et billigere alternativ til Luka Modric. Ifølge Daily Mail er det imidlertid fortsatt mulig at Chelsea heller vil øke budet på Modric.

The Sun mener å vite at Chelsea vil tilby Tottenham å velge mellom 30 millioner pund eller 27 millioner pluss Yossi Benayoun for Luka Modric.

Når vi først er inne på Tottenham: Daily Mirror skriver tirsdag at klubbledelsen har gitt manager Harry Redknapp beskjed om at det neste spillerkjøpet bør være en spiss. Samtidig nevner avisen Emmanuel Adebayor i Manchester City som et mulig overgangsmål. Adebayor er som kjent ute i kulden i City, hvor manager Roberto Mancini ikke engang nevner ham som aktuell for laget.

3209625

Daily Mirror hevder også at Arsenal har fått inn en heftig klausul i overgangsavtalen til Cesc Fabregas. Londonklubben skal ha fått førsterett til å kjøpe ham tilbake, og vil dessuten ha krav på halvparten av overgangssummen dersom Barcelona velger å selge ham til en ny klubb.

Mer Tottenham: Radiokanalen talkSPORT forteller at Radamel Falcao, Portos målfarlige spiss, heller vil til Atletico Madrid enn til Tottenham. Mens Metro tror at Peter Crouch kan forsvinne fra Tottenham til Fulham.

The Times melder at Bolton er villig til å tilby Liverpool fire millioner pund for David Ngog, og dessuten er i samtaler med Manchester City angående Shaun Wright-Phillips.

West Bromwich ønsker å beholde Peter Odemwingie og har ifølge Daily Mail bestemt seg for å kreve åtte millioner pund for spissen. WBA sa tidligere nei til Wigans tilbud om fire millioner.

Everton-spissen Jermaine Beckford er ønsket av Leicester, melder Daily Mirror, som også hevder at Nicolas Anelka vil bort fra Chelsea etter at han ble henvist til benken i kampen mot Stoke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere