RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Blir dette Uniteds nye superspiss?

Liverpool linkes stadig til nye spillere, mens vi nærmer oss neste overgangsvindu, og Adam Johnson er et av navnene som stadig går igjen. Kenny Dalglish gjorde et forsøk på å hente Manchester City-spilleren i sommer, uten å lykkes. Etter kun tre kamper fra start denne sesongen, kan en overgang til Anfield bli aktuelt.
(Footybunker)

Også Alex Ferguson ønsker å bringe flere offensive fibre inn i sitt lag. FC Dallas-angriperen Brek Shea har en prislapp på 10 millioner pund og sir Alex kan bli fristet til å legge inn et bud på den storvokste angriperen den kommende vinteren.
(Caughtoffside)

Heurelho Gomes kommer sannsynligvis til å forlate White Hart Lane denne sommeren. Det gjør at Harry Redknapp har begynt å se seg om etter en erstatter. Tottenham-manageren har kastet blikket sitt på Sienas Zeljko Brkic. Serberen er på utlån fra Udinese og har kun sluppet inn fire mål på fem kamper denne sesongen.
(Talksport)

Chelsea og Didier Drogba har stanset forhandlingene om en ny kontrakt. Dermed ser det unektelig ut til at ivorianerens dager på Stamford Bridge er talte.
(The Times)

Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding)

En annen Chelsea-spiller som kan være på vei bort er Ashley Cole. Venstrebacken står nå øverst på ønskelista til Pep Guardiola, som skal være villig til å legge 12 millioner pund på bordet for venstrebacken. Barcelona har lenge vist interesse for Gareth Bale, men på grunn av den skyhøye prisen, har man nå skiftet fokus.
(Daily Mirror)

Barcelona er imidlertid ikke det eneste laget som ønsker seg Cole. Styrtrike Anzji Makhatsjkala ønsker også engelskmannens tjenester. Spillende trener Roberto Carlos ser på Cole som en perfekt arvtaker på venstrebacken og klubben skal nå være villig til å betale ham 200.000 pund i uka.
(The Sun)

Ifølge rapporter i Spania er Chelsea fremdeles interessert i å sikre seg Atletico Madrids forsvarsspiller Diego Godin. I sommer skal London-klubben ha fått et bud på Godin og Aguero avslått. Aguero forsvant, som kjent, til Manchester City, mens Godin ble værende. Nå gjør Chelsea klar et bud på 15 millioner pund.
(Footylatest)

Javier Hernandez skal stå øverst på José Mourinhos ønskeliste, men Alex Ferguson har ingen planer om å gi fra seg meksikaneren uten kamp. United vil tilby 23-åringen en kontraktsforlengelse og øke lønnen fra 25.000 til 75.000 pund i uka. Real Madrid vil prøve å friste Manchester United med 30 millioner pund.
(The Sun)

Lyons president innrømmer at klubben er nødt til å selge for å bringe balanse i regnskapet. Det gjør Yoann Gourcuff til et mål for mange europeiske storklubber. Arsène Wenger, som er en nær venn av Gourcuffs far, håper å sikre seg den tidligere Milan-spilleren, men må trolig ut med 25 millioner pund.
(Caughtoffside)

Også Daniel Braatens lagkamerat Aymen Abdennour skal være ønsket på Emirates. Tunisieren har imponert for Toulouse denne sesongen og kan fort bli et januarmål for Wenger og Arsenal.
(Talksport)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere