RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Afp/Scanpix

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
David Beckham nærmer seg avtale med europeisk toppklubb.

Ifølge rapporter i Frankrike, blir David Beckham med 95 prosent sikkerhet Paris Saint-Germain-spiller. Bare hvis LA Galaxy-spilleren ombestemmer seg vil avtalen falle gjennom. Beckham er uten kontrakt fra november og ser med sikkerhet ut til å forlate MLS til fordel for spill i Europa. Tottenham har også vist interesse for 35-åringen, men Harry Redknapp har innrømmet at Beckham ville fått problemer med å spille seg til en plass i hans lag.
(talksport)

Paul Pogba har ikke fått mange sjanser på Old Trafford denne sesongen. Dersom Uniteds midtbanespiller ikke blir tilbudt ny kontrakt, står Arsène Wenger klar for å sikre seg midtbanespilleren, som blir sammenlignet med Patrick Vieira.
(Metro)

Det dukker stadig opp nye spennende talenter fra Argentina. Nå sitter Chelsea i førersetet i jakten på River Plates Lucas Ocampos. London-klubben får imidlertid konkurranse fra omtrent alle storklubber i Europa, inkludert Inter, Manchester United, Bayern München og Liverpool.
(Daily Mail)

Newcastle og Stoke jakter Coventrys unggutt Cyrus Christie. Den 18 år gamle høyrebacken har slått gjennom på de lyseblåes førstelag denne sesongen og har vært på banen i alle 11 kampene denne sesongen. Coventry sliter med økonomien og kan bli nødt til å selge sitt stortalent.
(Daily Mirror)

Lyst på flere rykter fra Premier League? Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Carlos Tévez kan vente seg straff fra Manchester City kommende onsdag. Samtidig ser hans tidligere klubb Boca Juniors på muligheten for å hente 27-åringen på lån.
- Vi vet det blir vanskelig, men vi gjør et forsøk, sier visepresident José Beraldi.
(Daily Mirror)

Tottenham har havnet i kamp med AC Milan om signaturen til brasilianske Casemiro. Sao Paolo-spilleren blir sett på som et av de største talentene i Sør-Amerika og var en av U20-landslagets beste spillere under VM. Harry Redknapp er ikke ukjent med det brasilianske markedet, men må handle fort, ettersom Milan allerede står og vifter med sjekkheftet.
(Talksport)

Samtidig sliter en mer rutinert Tottenham-spiller med enda en skade. Ledley King har vært inne til undersøkelser etter en lyskeskade han pådro seg mot Newcastle i helgen. Forrige sesong pådro King seg en lignende skade som holdt ham borte fra banen i seks måneder. Denne sesongen har Redknapp utfordret midtstopperen til å gjennomføre 20 kamper for å sikre ny kontrakt. Et langt skadefravær kan hemme 31-åringens sjanser.
(Daily Mirror)

Napoli har imponert mange denne sesongen. En av de som har imponert aller mest er Ezequiel Lavezzi. Argentineren har en utkjøpsklausul på 30 millioner pund i sin kontrakt og er ønsket av Manchester City. Den nyrike Manchester-klubben får imidlertid konkurranse av russiske Zenit St. Petersburg som ser på Napoli-angriperen som en perfekt forsterkning.
(Talksport)

Lukasz Fabianski er lei av benketilværelsen på Emirates. Nå skal han ha bedt sin agent om å lete etter en ny arbeidsgiver.
(Footy-online)

Inn portene på Emirates kan det komme to nye franske talenter denne vinteren. Arsène Wenger har innstilt radaren på Yann M'Vila og Marvin Martin fra henholdsvis Rennes og Sochaux. Med et overgangsbudsjett på i nærheten 50 millioner pund, skal det være mulig å få tak i de to franske ungguttene.
(inside futbol)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere