*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos

Chelsea ønsker engelsk landslagsspiller.

22.11.11 09:38

Det nærmer seg sakte men sikkert et nytt overgangsvindu, og det merkes på ryktebørsen. Her er overgangssladderet vi fant tirsdag:

QPR-manager Neil Warnock innrømmer at det ikke er utenkelig at David Beckham signerer for klubben. Beckham er bosmanspiller i januar, og er allerede koblet til drøssevis av klubber. Tottenham har tidligere vært nær en Beckham-signering. (Kilde: Sky Sports).

Chelsea, Tottenham og Arsenal kjemper alle om signaturen til Palermos midtbanespiller Josip Ilicic. De engelske klubbene må trolig ut med omkring 25 millioner pund, om en avtale skal gå i orden. Ilicic ryktes for øvrig å være Arsenal-supporter. (Kilde: Metro)

Chelsea gir seg neppe med det. Tirsdag skriver flere engelske aviser at Andre Villas-Boas vil prøve å hente Boltons Gary Cahill i januarvinduet, i et forsøk på å bedre Chelseas defensive problemer. Blåtrøyene har kun holdt nullen i to kamper denne sesongen. Prisen for Cahill vil trolig ligge på rundt syv millioner pund, ettersom kontrakten hans går ut til sommeren. (Kilde: Daily Mirror).

Manchester United sikret seg forrige uke en femåring, som attpåtil er Manchester City-supporter. Nå fortsetter de jakten på yngre krefter. Engelske aviser melder nå at Alex Ferguson har 17 år gamle Michael Chambers i kikkerten, som spiller for Dulwich Hamlets. (Kilde: Daily Mail).

Chelsea har ikke fått en drømmestart på sesongen, og det kan bli interessant å følge med på hva Roman Abramovitsj foretar seg i januarvinduet. London-klubben er tidligere koblet til Atletico Madrids Diego Godin, og forsvarsspilleren har nå uttalt at han er åpen for et klubbskifte. (Kilde: talkSPORT).

Carlos Tevez kobles både hit og dit, etter at han har gjort seg uspiselig i Manchester City. Det siste ryktet sier at AC Milan prøver å sikre seg argentineren, og nå bekrefter Milans assistentmanager Mauro Tassotti at klubben ønsker City-spissen. (Kilde: the Sun).

Citys Nigel de Jong har denne uken gått ut og sagt at han ønsker å forlenge kontrakten med klubben så fort som mulig, til tross for at kontrakten ikke utgår før sommeren 2013. Det legger en demper på spekulasjonene om at De Jong forsvinner fra Etihad Stadium. (Kilde: Manchester Evening News).

Sunderland-manager Steve Bruce er så imponert av leiesoldat Nicklas Bendtners landslagsform, at han tror den kan ødelegge sjansene for å beholde ham permanent. (Kilde: Newcastle Journal).

Arsenal og Napoli rapporteres å være i drakamp om 20 år gamle Patrick Herrmann, som er lagkamerat med Håvard Nordtveit i Borussia Monchengladbach. Forbered deg på budkrig i januar. (Kilde: talkSPORT).

Bolton, Blackburn, West Brom og QPR øyner alle en god handel på Etihad Stadium. Den lynhurtige forsvarsspilleren Nedum Onuoha skal nå være ønsket av alle fire klubber, og Manchester City ser ikke ut til å ha bruk for hurtigtoget. (Kilde: Daily Mail).

Og til slutt:

Everton ryktes å forberede et bud på Tottenham-spiss Roman Pavljutsjenko. Russeren skal ha et ønske om å fortsette i engelsk fotball, og Tottenham trenger penger for å beholde Emmanuel Adebayor. (Kilde: Footylatest).

Har du en date, forelesning, jobb eller et viktig møte? Slapp av, du trenger ikke å gå glipp av Nettavisens rykter av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.