*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix

Chelsea vil bruke 150 millioner pund i vinter.

27.12.11 11:28

Mens folk flest åpner siste luke i adventskalenderen på julaften, fortsetter fotballfans gjerne tellingen en uke ekstra. Overgangsvinduet åpner 1. januar og det er nå bare fire dager igjen.

Chelsea skal angivelig ruste opp til nyttårssalget og håper Real Madrids Kaka kan bli førstemann inn porten på Stamford Bridge i det nye året. Prisen? 22 millioner pund, hevdes det.

De blå fra London har imidlertid ikke bare brassen på ønskelisten. Også Milos Krasic er ønsket. 27-åringen skal ha fått beskjed om at han kan forlate sin nåværende klubb, Juventus.

Totalt sett skal Chelsea-eier Roman Abramovitsj være villig til å bruke 150 millioner pund på nye spillere i vinter, skrives det tirsdag.

En som lenge har vært ønsket av Chelsea, men trolig ikke ender opp i klubben, er Tottenhams Luka Modric. Spurs gjør nå alt i sin makt for å få kroaten til å skrive under på nok en avtale.

Det er ventet at White Hart Lane-klubben er villig til å tilby playmakeren 100.000 pund i uka og håper dette er nok til å skremme vekk både Chelsea og Manchester United.

Harry Redknapp skal ikke ha fått all verdens penger til kjøp i vinter, men håper at salg av Steven Pienaar og Niko Kranjcar kan gi ham litt ekstra å rutte med. Litt «wheeling og dealing» der.

Andre kilder er imidlertid sikre på at den rutinerte Spurs-manageren har store planer for januarvinduet. Det er gladlaksene i The Sun som skriver at Redknapp vil gå for et stjernekjøp.

Hvem ringreven har på blokka har ikke den kulørte avisen dristet seg til å spekulere i. The Daily Mail tar det litt mer med ro og nevner at Spurs finsikter 20 år gamle Ibrahim Sissoko.

Manchester United har lenge jaktet Inters Wesley Sneijder og nå skal nederlenderen være tilgjengelig. Italienerne ønsker å bygge om laget og vil selge Sneijder for å finansiere dette.

Arsenal ser aldri ut til å få fred og på ny er det Barcelona som skaper hodebry for «The Gunners». Katalanerne skal angivelig være på jakt etter storscorer Robin van Persie.

Manchester United kan også få tilsendt en faks med en spissforespørsel i vinter. Tyske Bayer Leverkusen skal være interessert i å hente sin gamle stjerne Dimitar Berbatov tilbake.

Aston Villa funderer på hvor vidt det skal styrke forsvaret i vinter. Alex McLeish tenker at Panathinaikos' Jean-Alain Boumsong kan være et godt kjøp. Et bud kan komme allerede i januar.

Vi tar også med at Fulham snuser på tidligere Tottenham-back Chris Gunter. Han spiller for tiden i Nottingham Forest og er også ønsket av Blackburn og Norwich.

Til slutt ryktet om at Queens Park Rangers skal være villig til å gi åtte millioner pund for Blackburns bauta og garantist for sambafotball, Christopher Samba.

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, Sky Sports, The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Metro, Daily Star.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.