Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Storklubbene sikler etter forsterkninger.

Overgangsvinduet er åpnet, og her er overgangsryktene vi fant tirsdag:

Arsenal skal ha fått beskjed om at Lyon-backen Aly Cissokho er tilgjengelig for en overgang, etter at Arséne Wenger gikk ut og fortalte at han er på utkikk etter defensive forsterkninger. Arsenal kobles også til Wayne Bridge, men den avtalen blir det trolig aldri noe av.
Kilde: Metro

Manchester United har ifølge Alex Ferguson penger til å handle, om de finner den rette spilleren. Nå kobles seriemesteren til russiske Alan Dzagoev, som spiller for CSKA Moskva. Midtbanespilleren sammenlignes faktisk med Lionel Messi i spillestil, men den har vi vel hørt før ...
Kilde: Caughtoffside

Manchester City har lenge vært rapportert å jakte på Romas Daniele De Rossi, men nå ser det ut til at midtbanespilleren blir værende i Italia. De Rossi ventes nemlig å skrive under på en ny femårskontrakt med den italienske storklubben.
Kilde: Talksport

Sunderlands midtbanespiller Kieran Richardson skal være et overgangsmål for Arsenal. Det er nok lurt å ta akkurat dette ryktet med en stor klype salt.
Kilde: Daily Mirror

Aston Villa skal være ute etter Tottenhams Steven Pienaar, som har slitt med spilletid denne sesongen. Trolig får Villa konkurranse fra gamleklubben Everton, i tillegg til Sunderland.
Kilde: Daily Mail

Tottenham-spillere er heite om dagen, tydeligvis, for også Vedran Corluka er ønsket av andre klubber. Nå kan han bli lagkamerat med John Carew i West Ham.
Kilde: The Sun

Florent Malouda skal ha fortalt Chelsea-ledelsen at han ønsker seg bort fra klubben, etter at han har slitt med spilletid siden Andre Villas-Boas kom til klubben.
Kilde: Metro

Det er muligens nevnt før, men vi kan nevne det igjen: Liverpool skal ha kastet seg inn i kampen om Kölns Lukas Podolski. Den tyske landslagsspilleren er et hett navn på overgangsmarkedet, og Arsenal skal også være ute etter Ståle Solbakkens superstjerne.
Kilde: Caughtoffside

(Ryktene fortsetter under bildet).

Alex er trolig ferdig i Chelsea, og nå skal Juventus være ute etter å hente midtstopperen med det harde skuddet. Trolig vil også Queens Park Rangers prøve seg på brasilianeren.
Kilde: Talksport/Daily Mail

Liverpool har i lengre tid speidet på Bolognas midtbanespiller Gaston Ramirez. Nå må de vente seg kamp fra Juventus, som også har latt seg imponere av 21-åringen.
Kilde: Footybunker

Tottenham er i flytsonen om dagen, og nå skal Harry Redknapp være svært giret på å forsterke i det kommende januarvinduet. Blackburns Christopher Samba står øverst på ønskelisten.
Kilde: Daily Mail

Og til slutt:

Wolverhampton-manager Mick McCarthy har visstnok lagt inn et bud på Bristol City-spiss Nicky Maynard, men trolig vil budet på én million pund bli blankt avslått.
Kilde: Daily Mirror.

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg