RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: JEWEL SAMAD (Afp)
Sist oppdatert:
Løsningen på Uniteds backproblem.

Chelseas Frank Lampard kan være på vei tilbake til sin tidligere klubb West Ham. Det vil i så fall skje til sommeren og bare hvis West Ham klarer å rykke opp til Premier League.
(Daily Express)

Paul Scholes gjorde et overraskende comeback for Mancheter United i helgen, men det skjedde bare fordi United mislyktes i å hente Frank Lampard fra Chelsea.
(Goal.com)

Manchester United sliter litt på høyreback, og ser en mulig løsning i Olympiakos’ Vasilis Torosidis (26)
(Daily Mail)

Blackburns Junior Hoilett er ettertraktet gods, men kan komme til å gjøre et noe overraskende klubbytte. Nemlig til Blackburns bunnrival Bolton.
(Bolton News)

Stoke har allerede tometersmannen Peter Crouch, men synes ikke det er nok. Nå vil klubben hente VVV-Venlo-spiss Michael Uchebo, som med sine 203 centimeter er enda høyere en Crouch. #langeinnkast
(Daily Mirror)

Mark Huhges er favoritt til å ta over det ledige managersetet i QPR, men har gitt ledelsen i klubben beskjed om at han trenger rundt 30 millioner pund for å sikre plassen i Premier League. På ønskelisten står blant annet Chelseas Didier Drogba og Aston Villas Darren Bent.
(Daily Mirror)

Men Hughes får bare 20 millioner.
(The Sun)

Eller åtte millioner.
(Daily Star)

Tottenhams Harry Redknapp er likevel fast bestemt på å vinne budkrigen mot QPR om Blackburns Chris Samba.
(Daily Mail)

Arsenal er koblet til Lyons playmaker Yohann Gourcuff, men Lyon-president Jean-Michel Aulas avviser kontant at Gourcuff vil bli solgt.
(Sky Sports)

Mario Götze er ønsket av flere Premier League-klubber, men sier at han ønsker å forlenge kontrakten med Borussia Dortmund.
(The Sun)

Daniel Sturridge (22) har hatt en strålende sesong for Chelsea, men klubben nøler med å gi ham forbedrede betingelser. Det finner angivelig de andre toppklubbene interessant.
(Daily Mail)

Porto-spiss Hulk har en utkjøpsklausul på overveldende 83 millioner pund, men agenten hans antyder at et salg til langt under den prisen kan komme til å finne sted, men først til sommeren. Hulk er blant annet koblet til Chelsea.
(Metro)

Tottenham-forsvarer William Gallas forteller at han har takket nei til et tilbud fra Paris St. Germain.
(Daily Mirror)

Men Gallas ønsker angivelig å avslutte karrieren i Qatar eller USA.
(The Sun)

Manchester United-manager Alex Ferguson har sagt klart fra at han ikke vil tillate at Ryan Giggs tar jobben som walisisk landslagssjef nå.
(Daily Mirror)

Nemanja Vidic blir i Manchester United og sier at det er like sannsynlig at han forlater Old Trafford som det vil være at Lionel Messi forlater Barcelona.
(Talk Sport)

Robbie Keane har trent med Aston Villa for første gang, og en låneavtale for LA Galaxy-spissen nærmer seg.
(Daily Mirror)

Newcastle vurderer å doble lønnen til toppscorer Demba Ba for å sikre at ingen større og rikere klubber kommer og kjøper ham i januar.
(Daily Mirror)

Tottenham ønsker Marseille-spiss Loic Remy, men franskmennene vil ha 22 millioner pund for spilleren.
(Daily Mirror)

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere