*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Denne mannen kan havne i England.

Det er to uker igjen av overgangsvinduet, her er ryktene vi fant tirsdag:

Paris Saint Germain skal ha kastet seg inn i kampen om Manchester City-spiss Carlos Tevez, etter at Inter fikk avslått et bud på 21 millioner pund for argentineren. Nå skal franskmennene være villige til å legge 25 millioner pund på bordet, i et forsøk på å sikre seg bråkmakerens tjenester.
Kilde Daily Star.

Manchester United-angriper Dimitar Berbatov er trolig på vei bort fra klubben. Bulgareren skal være ønsket av CSKA Moskva, Bayern Munchen, Anzji og Bayer Leverkusen. 30-åringens kontrakt går ut til sommeren, og det er fortsatt usikkert om United har en forlengelsesklausul i Berbatovs kontrakt.
Kilde: Manchester Evening News

Samtidig er Manchester United klare til å gå i krigen med Juventus for å sikre seg Basels 19 år gamle Granit Xhaka. Basel-stjernen er verdsatt til seks millioner pund.
Kilde: Talksport

Lokomotiv Moskva skal være ute etter Köln-stjernen Lukas Podolskis tjenester. Nå skal de gjøre et forsøk på å snyte Arsenal for Ståle Solbakkens elev, og planlegger et bud på 20 millioner pund.
Kilde: Metro

Marseille-spiss Loic Remy er koblet til Tottenham, men franskmannen har nå uttalt at han ikke ønsker en overgang til engelsk fotball.
Kilde: The Sun

Tottenham-spiss Jermain Defoe er ønsket av Liverpool, som blir rapportert å ha lagt inn et bud på 10 millioner pund. Tottenham kommer trolig ikke til å slipp spissen før noen byr det dobbelte.
Kilde: Daily Mirror

Tottenham skal også forberede et bud på Atletico Bilbao-spiss Fernando Llorente, som er verdsatt til 24 millioner pund.
Kilde: Footybunker

Liverpool ble mandag koblet til Swanseas Scott Sinclair, og ryktene fortsetter i dag. Nå skal rødtrøyene være klare til å by fem millioner pund for den hurtige angrepsspilleren.
Kilde: Daily Star

(Ryktene fortsetter under bildet).

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Ap

QPR-manager Mark Hughes skal ikke ha gitt opp håpet om å sikre seg Fulham-spiss Bobby Zamora, som han utviklet et godt forhold til da han var manager for londonklubben. Hughes uttalte mandag at han jakter «gode spillere», noe som sikkert kommer som en overraskelse på mange.
Kilde: London Evening Standard

Blackburn-ving Junior Hoilett har blitt koblet til flere Premier League-klubber, og særlig Tottenham skal ligge langflate etter tjenestene hans. Nå blir trolig 21-åringen værende på Ewood Park.
Kilde: International Business Times

Samtidig skal Blackburn ha satt en prislapp på 15 millioner pund for Christopher Samba, som ønsker seg bort fra klubben. Tottenham er svært lystne på den svære midtstopperens signatur.
Kilde: Daily Mirror

Freiburgs storscorer Papiss Cisse er ønsket av Sunderland. 26-åringen uttalte nylig at han er smigret av engelskmennenes interesse.
Kilde: Bild

Liverpool blir koblet til flere spillere om dagen, både unge og gamle. Nå skal Anfield-klubben ha invitert IFK Norrkøpings 14 år gamle Abdul Aziz på et prøvespill med klubbens ungdomsavdeling. Er han den nye Zlatan?
Kilde: Talksport

Og til slutt:

Everton jakter forsterkninger, og kommer til å tilby den amerikanske spissen Edson Buddle et prøvespill.
Kilde: Liverpool Echo

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag