RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap/Scanpix

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Er denne mannen på vei bort?

Esteban Granero, som i hjemlandet Spania har fått kallenavnet «piraten», har ved flere anledninger blitt koblet med Liverpool den siste tiden. Også tirsdag dukker dette ryktet opp i de kulørte engelske avisene. Midtbanespilleren skal være misfornøyd med spilletiden i Real Madrid og er slik sett positiv til et klubbytte. Det er i første omgang snakk om et lån, ryktes det tirsdag.

Manchester United har i lang tid blitt satt i forbindelse med Inters Wesley Sneijder, men lite tyder på at overgangen blir en realitet. Den nederlandske playmakeren skal ha uttalt at det ikke er aktuelt å flytte til England - i hvert fall ikke i januar. Det at United har hentet inn Paul Scholes, og at Tom Cleverley er på vei tilbake, forsterker inntrykket av at det ikke blir noen avtale.

Andre United-rykter tirsdag er at Danny Welbeck snart vil signere en ny kontrakt verdt 42.000 pund i uken, mens Brighton ser på muligheten til å hente Michael Owen til Amex Stadium.

Tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf er også omtalt. Det hevdes at spissen skal være aktuell for franske Brest.

Sunderland skal ha vært på banen for å sikre seg spissen Papiss Demba Cisse, men måljegeren endte til slutt opp hos erkerival Newcastle. Nå skal Martin O'Neill derfor ha skiftet fokus. Ifølge det som må omtales som en svært tvilsom kilde, Footybunker, skal nordiren nå ha sett seg ut norske Mohammed Abdellaoue som et alternativ. Han spiller som kjent i tysk Bundesliga.

Newcastle har allerede gjort det mange ser på som en solid investering i Cisse, men manager Alan Pardew gir seg ikke og kikker nå på Watfords stopper Adrian Mariappa.

Mye har blitt sagt og skrevet om Mario Balotelli siden han ankom England. Kanskje i overkant mye? Nå skal spillerens agent ha uttalt at spissen kommer til å bli i Manchester City fram til sommeren 2013 før han vurderer neste steg i karrieren. Balotelli har helt siden han forlot Inter blitt koblet med italienske klubber. Blant andre skal AC Milan ha uttrykt interesse.

Tottenham jakter fortsatt en spiss, skal man tro tabloidblekkene, og Mauro Zarate seiler opp som et alternativ. Det skal i første rekke dreie seg om et lån for måljegeren. Spurs-manager Harry Redknapp skal angivelig ha lagt merke til Zarate da han spilte for Birmingham for en tid tilbake. Spissen har hatt et opphold i Inter siden 2011-sesongen.

Er Frank Lampard ferdig i Chelsea? Det er et spørsmål mange spør seg på balløya. Rike Paris St. Germain skal i hvert fall være villig til å hente veteranen til Frankrike, ryktes det.

Også midtstopper Alex, som er ute i kulden på Stamford Bridge, skal være på vei til Paris St. Germain og manager Carlo Ancelotti. Han vil dermed takke nei til et tilbud fra QPR.

De blå fra London kobles også fortsatt til brassen Willian. Ifølge The Telegraph skal Chelsea-eier Roman Abramovitsj ha et svært nært forhold til Sjakhtar Donetsks styrtrike eier.

Sportinglife skriver for øvrig i sin ryktebørs tirsdag at Wigans manager, Joey Barton (altså en navnefeil), skal være interessert i Birminghams Jean Beausejour. Vi tipper det er Roberto Martinez som er interessert i spilleren. I Norwich derimot er Sportinglife sikre på at manageren heter Paul Lambert og at han ikke ønsker å selge Grant Holt, til tross for stor interesse.

Evertons Diniyar Bilyaletdinov skal på det nærmeste være klar for russiske Spartak Moskva. De blå fra Liverpool måtte ta til takke med 6,5 millioner pund mindre enn det de betalte i 2009.

Til slutt litt mer QPR-rykter. Manager Mark Hughes hadde håpet å hente Benficas Henrique til Lofthus Road, men spilleren fikk ikke arbeidstillatelse.

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mirror, Daily Mail, Footybunker, The Sun, Daily Star, Daily Express, The Telegraph.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere