*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: MARCOS BORGA (Reuters)

I samtaler om Hulk.

Chelsea har innsett at Petr Cechs dager som keeper på aller øverste hylle er talte. Derfor ønsker klubben å hente Newcastle-keeper Tim Krul, samt samme klubbs defensive midtbanespiller Cheick Tiote for til sammen 30 millioner pund.
(Independent)

Og Newcastle skal allerede ha sett etter erstattere for Tiote, og har kanskje funnet ham i AZ Alkmaars 18 år gamle Adam Maher.
(Independent)

Chelsea skal allerede ha gjennomført samtaler med Porto for å være først i køen når alle storklubbene vil hente superspissen Hulk (25) til sommeren. London-klubben håper å få kjøpt muskelbuten for rundt 34 millioner pund.
(Daily Telegraph)

Barcelona skal alt ha begynt å betale penger til den brasilianske klubben Santos. Årsaken er at det skal ha blitt inngått en avtale om kjøp av den 20 år gamle superspissen Neymar. Rapportene stammer fra Spanias største radiostasjon Cadena Ser. Dermed kommer de Chelsea og Manchester City i forkjøpet.
(Cadena Ser, via Independent)

Skriblerier i italiensk presse antyder at Liverpool og Arsenal er ute etter Udinese-duoen Mehdi Benatia (24) og Mauricio Isla (23), en kommer til å få konkurranse fra Napoli.
(Talk Sport)

Barcelona skal være interessert i Manchester United-tvillingene Fabio og Rafael da Silva (21).
(Caught offside)

Kinesiske klubber er stadig på utkikk etter aldrende, men dyre spillere. Guizhouu Renhe forbereder bud på Manchester United-stopper Rio Ferdinand (33) og Chelseas midtbanegeneral Frank Lampard (33) og vil tilby dem ukelønn på rundt 250.000 pund i uka.
(The Sun)

Dimitar Berbatov er flau, sier agenten hans. Flau over å motta millioner på millioner i lønn fra Manchester United samtidig som han nesten ikke spiller. Derfor vil han samarbeide med klubben i sommer for å finne seg en ny arbeidsgiver.
(Independent)

Edin Dzeko er misfornøyd med litt for å få muligheter i startelleveren til Manchester City. 26-åringen ønsker seg bort, selv om han ikke direkte har bedt om å bli solgt. City er klar over bosnierens misnøye og kan tenke seg å bytte ham bort til Real Madrid dersom de får Gonzalo Higuain i retur.
(Independent)

Blackburn-spiss Ruben Rochina ønsker seg vekk fra Ewood Park, dersom han fortsetter å bli etterlatt på benken når 11 andre karer løper ut på gresset for å spille fotball.
(Daily Mirror)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.