RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Martin Rickett / Pa Photos
Sist oppdatert:
Er han på vei bort fra Manchester City?

Manchester City kan komme til å selge Edin Dzeko. Klubben skal være åpne for bud, noe som har vekket interessen hos både Juventus og Real Madrid. Spissen kom til Manchester-klubben i januar 2011, og kostet 27 millioner pund.
(Daily Mail)

Arsene Wenger ønsker å forsterke midtbanen til Arsenal. Franskmannen skal derfor være interessert i å hente Rennes’ Yann M’Vila og Anderlechts Lucas Biglia.
(Daily Telegraph)

Det er ikke første gang det skrives om i denne rykespalten, men sir Alex Ferguson skal igjen være interessert i å hente nederlenderen Klaas-Jan Huntelaar til Manchester United. Nå planlegger skotten et bud på 12 millioner pund for Schalke-spissen.
(Caught Offside)

Valencias Roberto Soldado har imponert til tider stort i årets La Liga, og dette har selvfølgelig skapt interesse fra andre storklubber. Nå skal Chelsea, Arsenal, Tottenham og Aston Villa alle ønske å signere spissen.
(Daily Star)

IMPONERER: Roberto Soldado har imponert for Valiencia.
IMPONERER: Roberto Soldado har imponert for Valiencia.

Skal vi tro ryktene har Tottenham lenge ønsket å hente Leandro Damiao fra brasilianske Inter. Men det er ikke bare London-klubben som vil hente brassen til balløya. Også Manchester United følger spissen nøye. Det er ventet at Inter vil kreve nærmere 28 millioner pund for sin stjernespiller.
(Tuttosport)

Som Nettavisen skrev mandag var ikke Fulham-manager Martin Jol glad for at Michael Carrick slapp unna med fellingen av Danny Murphy i oppgjøret mot Manchester United mandag kveld. Det hindrer likevel ikke nederlender i å ønske midtbanespilleren til London-klubben. Jol har tidligere vært manager for Carrick da begge var i Tottenham, og skal han altså ønske å gjenforenes med sin tidligere elev.
(London Eventing Standard)

Tottenham-manager Harry Redknapp er kjent for å være aktiv på overgangsmarkedet. Nå insisterer han på at Spurs må forsterke laget til sommeren om de fortsatt ønsker å være et topplag.
(tribalfootball)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere