RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: RAUL ARBOLEDA (Afp)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Kjøper Liverpool seg en jaguar til sommeren?

Newcastle-sjef Alan Pardew har hatt en fantastisk sesong, og ønsker å forsterke foran neste sesong. Nylig var han i Nederland for å studere Ajax-kaptein Jan Vertonghen (24). Den belgiske midtstopperen er også koblet til en rekke andre Premier League-klubber, som Arsenal, Tottenham, Manchester United og Manchester City.
(Daily Telegraph)

Dersom Wolverhampton rykker ned er det mye som tyder på at spiss Steven Fletcher vil flytte på seg, og Sunderland-manager Martin O’Neill er interessert.
(Daily Mirror)

En annen spiller som forsvinner fra Wolves ved et nedrykk er keeper Wayne Hennessey (25). QPR-sjef Mark Hughes ønsker å hente sisteskansen for fire millioner pund – vel og merke om QPR holder seg oppe.
(Daily Star)

Agenten til Fabio da Silva bekrefter at spilleren vil bli lånt ut til Benfica neste sesong. Det er trolig en del av en avtale for Benficas Nicolas Gaitan, som ifølge gårsdagens rykter går til Manchester United til sommeren.
(Daily Telegraph)

Colombia-spiss Jackson Martinez spiller for Jaguares i Mexico, men ifølge spillerens eget utsagn er både Porto og Liverpool interessert. Martinez står med 17 mål på 31 kamper denne sesongen.
(Talk Sport)

Stoke-spiss Ricardo Fuller får trolig gå gratis fra klubben til sommeren, og Wigan er blant interessentene.
(Daily Mirror)

Tottenham kommer til å gi et tilbud til Swansea-manager Brendan Rodgers dersom Harry Redknapp takker ja til å lede det engelske landslaget.
(The Sun)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere