*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images

Arsene Wenger vil hente midtbanespiller fra Manchester City.

29.05.12 09:01

Alberto Aqulilani var lånt ut fra Liverpool til AC Milan forrige sesong og sistnevnte klubb prøver nå å presse ned prisen på midtbanespilleren. Merseyside-klubben ønsker 7 millioner pund, men italienerne skal ikke være villig til å betale så mye for den tidligere Roma- og Juventus-spilleren.
(Talksport)

Branislav Ivanovic har imponert for Chelsea denne sesongen og var delaktig da klubben spilte seg helt fram til Champions League-finalen. Real Madrid følger serberen med argusøyne og skal være villig til å legge 15 millioner pund på bordet. De får imidlertid konkurranse av Barcelona, som ser på Ivanovic som en ideel mann når stallen skal forsterkes rent fysisk.
(Daily Mail).

Mer fysisk styrke ser det ut til at Arsene Wenger også ønsker seg. Arsenal-sjefen gjør nå klar et bud for å hente Nigel De Jong fra Manchester City. Etter at overgangen til Yann M'Vila mer eller mindre ser ut til å ha gått i vasken, har Wenger rettet blikket mot Citys midtbanemann. Wenger ønsker å få inn flere defensive fibre på midten, som kan frigjøre spillere som Jack Wilshere, Aaron Ramsey og Mikel Arteta offensivt.
(Caughtoffside)

Mathieu Valbuena har også lenge vært et mål for Arsene Wenger, men nå ser det ut til at den lille teknikkeren blir værende i Marseille. Didier Deschamps' lag har hatt en noe skuffende sesong og mange trodde 27-åringen, som har kontrakt fram til 2014, ville forlate klubben, men han sier nå at han ønsker å hjelpe klubben tilbake til toppen.
(Talksport)

Newcastle har hatt stor suksess med å hente franske spillere til klubben og akter ikke å slutte med det. Mathieu Debuchy står høyt oppe på ønskelista og ble fulgt nøye i Frankrikes kamp mot Island nylig. Lille-spilleren leverte en god kamp, tegnet seg på scoringslista i 3-2-seieren og er nok ikke mindre ettertraktet nå.
(Metro)

Yakubu er en av få Blackburn-spillere som kan gå med hevet hode etter årets sesong, som endte med nedrykk. Nigerianeren overrasket mange positivt og er nå ønsket av nyopprykkede Reading, Southampton og West Ham.
(Daily Mail)

Salomon Kalou ser ut til å være ferdig i Chelsea. Ivorianeren forlenger ikke avtalen med klubben etter Champions League-triumfen og skal nå være på vei til Schalke 04 i Tyskland. 26-åringen er ønsket av flere klubber i Premier League, men det er ventet at han snart vil annonsere en avtale med Bundesliga-klubben.
(Daily Mirror)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.