RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: PA Photos/Scanpix

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Liverpool, Manchester United og Arsenal i talentkrig.

Det har blitt sommer, og fotballfans verden over sitter nok bare og venter på at akkurat deres klubb skal annonsere sin nyeste signering. Chelsea har så langt kuppet sommervinduet ved å hente Eden Hazard fra Lille og Marko Marin fra Werder Bremen. Det er imidlertid ikke bare stjernespillere storklubbene jakter i ferien, også talenter skal inn porten hos de respektive klubbene.

Nick Powell i Crewe Alexandra er et av disse talentene. 18-åringen skal ha fått sir Alex Ferguson til å sette tyggegummien i vrangstrupen, og skotten skal angivelig jobbe overtid for å sikre seg stjerneskuddet. Manchester United må imidlertid belage seg på konkurranse. Arsenal har også vært inne i kampen om Powell, og nå har også Liverpool meldt sin interesse.

Etter sigende skal United allerede ha fått akseptert et bud på 2 millioner pund for unggutten, og summen kan øke til 5 millioner pund avhengig av prestasjoner og spilletid. Det er ventet at partene skal i forhandlinger om personlige betingelser veldig snart, men Liverpool har et ess i ermet. Powell ønsker nemlig å bli boende i nordvest, og vil trolig foretrekke Beatles-byen.

Powell er ikke det eneste talentet som står på ønskelisten til storklubbene om dagen. Også Birminghams 13 år gamle Foday Nabay er en potet som er het. Her skal både Chelsea, Arsenal, Manchester United og Liverpool være på banen. Nabay blir sammenlignet med Manchester Citys Yaya Toure, og ble kalt opp til Englands U16-landslag som 12-åring.

Vi beveger oss over på mer kjente navn, noe Thiago Silva utvilsomt er. Den sterke AC Milan-stopperen har vært offer for hyppige spekulasjoner de siste dagene, og i det er først og fremst Manchester City som kan ta seg råd til brassen. Milan-trener Massimo Allegri er imidlertid klar på at 27-åringen ikke er til slags, men så spørs det hvor mye Allegri egentlig har å si?

Chelsea har som nevnt allerede kastet om seg med penger i sommer, men den blå londonklubben skal fortsatt ha sedler på bok. Brassen Lucas Moura er en mann Chelsea lenge har vært på jakt etter, men nå tyder mye på at stjernen blir værende i hjemlandet fram til 2014. Chelsea skal allerede ha fått et bud på 30 millioner pund avslått av Sao Paulo, heter det.

Det hevdes også at Portos Hulk skal være på det nærmeste klar for Stamford Bridge-klubben, men dette er enn så lenge ikke bekreftet.

Rafael van der Vaart savner kona og vurderer derfor å flytte til Schalke 04 i Tyskland der snertne Sylvie holder til. Ryktene rundt nederlenderen har vært mange den siste tiden, og den ene dagen blir det hevdet én ting, og den neste noe annet. Denne gang er det Metro som hevder å vite at van der Vaart vurderer tysk fotball, slik at han kan komme nærmere sin TV-kone.

Spurs skal også vurdere å hente inn nye krefter fra West Ham. Keeper Robert Green er ledig på markedet, mens James Tomkins også skal være på radaren til Harry Redknapp.

Litt mer Tottenham. Midtstopper Sebastien Bassong er trolig ferdig i klubben denne sommeren. Franske Monaco og russiske Rubin Kazan er begge villige til å overta spilleren.

Wigan og Fulham i heftig budkrig hadde vel vært en overskrift som hadde tatt pusten fra de fleste. Det kan faktisk skje, siden begge klubber jakter Derbys Theo Robinson.

Det har vært mange spekulasjoner rundt hvem som skal overta etter Brendan Rodgers i Swansea. Mandag ble Michael Laudrup og Ian Holloway nevnt, nå skal Marcel Desailly være favoritt.

Bruker du soldagene til noe annet enn å sitte foran PC-skjermen? Slapp av, du kan få Nettavisens Premier League-rykter på SMS. Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Metro, Daily Mail, The Sun, talkSport, Liverpool Echo, Daily Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere