RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
KOBLES TIL LIVERPOOL: Inigo Martinez (til venstre) skal være aktuell for den forrige klubben til mannen til høyre, Luis Suarez. Altså Liverpool.
KOBLES TIL LIVERPOOL: Inigo Martinez (til venstre) skal være aktuell for den forrige klubben til mannen til høyre, Luis Suarez. Altså Liverpool. Foto: Quique Garcia (Afp / NTB scanpix)

Tirsdagens Premier League-rykter

Liverpool kobles til både spiss og stopperstjerne, men hvor havner David de Gea?

Aktiviteten på ryktebørsen har tatt seg opp nå som det nærmer seg sesongslutt i de største europeiske ligaene.

For Liverpools del betyr det nye koblinger til spillere i de posisjonene hvor merseysidelaget sliter mest. Liverpool Echo melder at klubben forbereder et bud på Burnleys målfarlige spiss, Danny Ings.

Daily Star skriver at Liverpool skal være moden for å betale 21,7 millioner pund for Inigo Martinez, den 23 år gamle Real Sociedad-stopperen. Dette tilsvarer også hans utkjøpsklausul, påstår avisen.

Samtidig skal Fabio Borini være på vei bort. Det har vi jo hørt før, men tidligere har en overgang strandet fordi den italienske spissen ikke vil bort fra Anfield. Nå håper Lazio å lokke Borini hjem til Italia, skriver Daily Mail.

Det er høy aktivitet i Manchester City også, skal vi tro ryktebørsen. Der i gården regner Manuel Pellegrini ifølge The Sun med at han får fortsette i managerjobben.

Manchester City har henvendt seg til Wolfsburg for å undersøke hvor mye det vil koste å kjøpe Kevin de Bruyne, belgieren som tidligere har vært innom Chelsea. Han kobles også til Bayern München og Paris Saint-Germain.

Saido Berahino skal også være aktuell for City. Daily Mirror hevder iallfall at West Bromwich-spissen er ønsket av Pellegrini.

Én spiller som skal være på vei bort, er som kjent Yaya Touré. Denne gang er det Daily Star som skriver dette. Italienske Inter skal stå klar med både bløtkake og ti millioner pund for den aldrende midtbanemesteren.

Et annet sted i Manchester sitter David De Gea og lurer på hva framtiden bringer. Den spanske stjernekeeperen kobles bort fra United, men Louis van Gaal skal ifølge Manchester Evening News være overbevist om at han ikke lar seg lokke av penger.

Manchester United er likevel redd for at De Gea skal bli fristet av tanken på å spille for Real Madrid. 24-åringen har to år igjen av kontrakten med United.

Chelsea ønsker å hente Robert Kenedy, en 19 år gammel spiss fra Brasil, om vi skal tro The Guardian. Han må imidlertid lånes ut til en annen klubb i Europa dersom han hentes fra Fluminense, ettersom han ikke er i nærheten av å være kvalifisert for arbeidstillatelse i England ennå.

Vi avslutter med Sunderland, hvor manager Dick Advocaat ifølge Sunderland Echo har bestemt seg for at denne jobben blir hans siste i fotballen. Hvor lenge han har det, er uvisst.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere