*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT? Angel Di Maria skal være ønsket i PSG. Foto: Jason Cairnduff (Reuters / NTB scanpix)

Er Manchester Uniteds superkjøp allerede på vei bort?

Manchester United har tidligere blitt koblet med Valencia-stopper Nicolas Otamendi og nå blusser ryktene opp igjen. Ifølge The Sun skal argentineren ønske seg vekk fra Mestalla. Old Trafford neste stopp?

Samtidig må United belage seg på å ta imot Javier Hernandez igjen til sommeren. Real Madrid vil ikke bruke sin opsjon på spissen, som har nettet sju mål på 23 ligakamper i Madrid under låneoppholdet der.

Old Trafford-klubbens Angel Di Maria skal være på vei til PSG. United vi i så fall få Gregory van der Wiel som en del av avtalen, skriver L'Equipe.

Burnleys Kieran Trippier har fått mye skryt for sin innsats i Premier League denne sesongen og det har større klubber fått med seg. Både Tottenham og Liverpool, ja, nå er vi i gang med dette igjen, skal ønske seg backen og londonlaget skal ligge et hestehode foran. Prisen på spilleren som var med å rykke ned i vår, skal ligge på 3,5 millioner pund.

Marco van Ginkel har ikke fått noen store sjanser i Chelsea og har vært utlånt til AC Milan. Nå vil klubben låne 22-åringen én sesong til.

Aston Villa skal være én av to klubber som ønsker seg Massimo Luongo og Ben Gladwin fra League One-klubben Swindon. Sistnevnte håper på en avtale verdt fire millioner pund totalt. Villa har bydd 3,5 millioner pund.

Southampton-spiller Gaston Ramirez er til salgs, meldes det. Han var på lån i Hull denne sesongen og rykket ned med klubben.

Crystal Palace vurderer å selge viktige Mile Jedinak denne sommeren. Dwight Gayle er en annen Palace-spiller som kan forsvinne. Nyopprykkede Bournemouth har vist interesse for 24-åringen.

Liverpool ønsker å forlenge avtalen med stopper Kolo Toure. Veteranen skal være nær ved å skrive under på en ny ettårskontrakt.

Vi tar med at danske Michael Laudrup lanseres som en kandidat til å overta managerjobben i Newcastle. Han har tidligere trent Swansea.

West Ham jakter også manager og vurderer nå David Moyes i Real Sociedad og Unai Emry i Sevilla. Londonklubben skal også ha snust på Carlo Ancelotti, men italieneren ønsker en liten pause fra fotballen.

Det har blitt spekulert i at Jürgen Klopp skal erstatte Brendan Rodgers som manager i Liverpool, men nå meldes det at tyskeren tar en pause på seks måneder fra fotballen og vil først være tilgjengelig i vinter.

Asier Illarramendi skal være ønsket av flere klubber i Premier League, men sluggeren skal nå ha uttrykt et ønske om å bli i Real Madrid.

Liverpool skal være nær en avtale for vingen Eduardo Salvio fra Benfica. Avtalen vil bli offentliggjort i løpet av få dager, melder O Jogo.

Borussia Dortmund skal ha sikret seg Gonzalo Castro, noe som nå åpner for at Ilkay Gündogan kan selges. Men hvem får fatt i tyskeren? En rekke store klubber i Europa skal ønske Dortmund-stjernen.

Kilder: BBC, Daily Mirror, O Jogo, L'Equipe, Bild, Guardian, Daily Express, The Sun, Daily Mail, Telegraph, Liverpool Echo, talkSport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.