RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

UNITED-AKTUELL? Dani Alves (som bærer en viss Lionel Messi på bildet) kobles til Manchester United.
UNITED-AKTUELL? Dani Alves (som bærer en viss Lionel Messi på bildet) kobles til Manchester United. Foto: Manu Fernandez (Ap / NTB scanpix)
Troverdig avis kobler Dani Alves til Manchester United.

The Guardian er en av de mer troverdige avisene i England når det kommer til overgangsrykter, og faktisk best av de riksdekkende avisene når det kommer til Manchester United, ifølge en oversikt på nettsiden footballtransferleague.co.uk.

Rett nok oppgir nettstedet at The Guardian treffer med bare 36,1 prosent av ryktene, men det er likevel 5,4 prosentpoeng bedre enn nummer to, The Times.

Det forteller oss at overgangsrykter er langt unna status som en eksakt vitenskap. Naturlig nok. Både spillere, agenter, managere og talentspeidere, samt andre klubbansatte, figurerer blant kildene, og ofte har folk i slike stillinger noe å tjene på at et rykte blir spredd. Det kan øke interessen blant andre klubber, det kan føre til høyere lønn og så videre.

Nok om det. Tilbake til The Guardian, som tirsdag kobler Daniel Alves til Manchester United. Old Trafford-klubben skal være i førersetet når det gjelder Barcelona-backens signatur, dersom Louis van Gaal ønsker å hente ham.

Dani Alves beskyldes også av Paris Saint-Germain-trener Laurent Blanc for å utnytte interesse fra andre klubber til å få United på banen med et tilbud.

United skal ifølge Daily Star ha et ønske om å hente Bastian Schweinsteiger fra Bayern München, med Southamptons Morgan Schneiderlin som alternativ hvis tyskeren ikke er tilgjengelig. Daily Star er langt mindre troverdig enn de fleste andre, må det samtidig påpekes.

I Chelsea skal Diego Costa ha fortalt venner at han ønsker å forlate Chelsea i sommer for å reise tilbake til Spania, skriver The Sun.

Samme avis (ja, vi vet. Men dette er en underholdningsspalte, så vi tar det med) melder at Real Madrid ønsker å forhandle med Liverpool om en overgang for Raheem Sterling.

Daily Mirror skriver for øvrig at Brendan Rodgers vil overleve som manager i Liverpool, så sant han aksepterer overgangspolitikken som klubbens eiere har vedtatt.

Liverpool nærmer seg angivelig signaturen til James Milner fra Manchester City, men skal samtidig ikke være villig til å betale det Aston Villa ønsker for Christian Benteke, som har en utkjøpsklausul på 32,5 millioner pund, ifølge The Independent.

Benteke kommer ifølge The Times til å gi Aston Villa beskjed om at han ønsker et klubbskifte i sommer.

Vent! Vi har flere rykter!

Aston Villa skal kvitte seg med Aly Cissokho, Philippe Senderos og Matt Lowton i sommer, forteller Birmingham Mail.

Everton er i samtaler med Tom Cleverley, som har fullført kontrakten med Manchester United og kan gå gratis i sommer, opplyser Liverpool Echo.

Og til slutt: West Bromwich vurderer ifølge Daily Mail å signere Nene, som ble fristilt fra West Ham, mens West Ham vurderer Stephane Mbia, som også står uten kontrakt nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere