RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter


ØNSKET: John Stones kan bli tidenens dyreste engleske forsvarsspiller.
ØNSKET: John Stones kan bli tidenens dyreste engleske forsvarsspiller. Foto: John Walton (Pa Photos / NTB scanpix)
Han kan bli tidenes dyreste.

Chelsea jakter en midtstopper og har pekt seg ut Evertons John Stones som den perfekte kandidat. Everton på sin side er lite lystne til å selge kometen og har allerede fått avslått et bud på 20 millioner pund.

Chelsea vurderer nå å øke budet på Stones til 26 millioner pund, men Everton vil trolig ha mer enn 30 millioner pund for spilleren. Stones vil i så fall bli tidenes dyreste, engelske forsvarsspiller.

Chelsea jobber også med å få til en avtale for Augsburg-backen Abdul Baba Rahman. Prislappen skal være på 14 millioner pund.

Manchester United avviser at de har lagt inn et gigantbud på Thomas Müller fra Bayern München. Det var tyske medier som hevdet dette mandag. Det angivelige budet skal ha vært på 70 millioner pund.

United vil heller ikke signere Robert Lewandowski fra Bayern. Det sier tidligere United-spiller Markus Neumayr i et intervju.

Liverpool på sin side må gi opp kampen om å hente Marco Reus til Anfield. Liverpool Echo skriver at de røde har vurdert et bud på 46 millioner pund for stjernen, men at Real Madrid nå har vist interesse for Reus og at Anfield-klubben dermed må tre til siden.

Tilbake til Manchester, der keeper Sergio Romero er ønsket. Burvokteren står uten kontrakt og skal nå erstatte Victor Valdes. Sistnevnte er på vei bort fra United, etter at han har kommet på kant med Louis van Gaal.

Norwich har fått grønt lys til å signere Liverpools Rickie Lambert. West Bromwich Albion er også ute etter veteranspissen.

Mathieu Flamini skal være nær en overgang til tyrkiske Galatasaray. Prislappen for franskmannen skal ligge på 2,8 millioner pund.

Paul Pogbas agent sier at franskmannens framtid nå ligger i Juventus' hender. Barcelona og Manchester City jakter 22-åringen.

Juventus vurderer et bud på Schalke 04s Julian Draxler. Den tyske spilleren har tidligere blitt koblet med Premier League og Arsenal.

Chelseas Nathan Ake er ønsket flere steder. Stuttgart og Borussia Mönchengladbach ønsker å låne 20-åringen neste sesong.

Kilder: BBC, Daily Mail, Liverpool Echo, Manchester Evening News, London Evening Standard, Independent, Express, Daily Mail, talkSport, The Guardian, Mirror, ESPN.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere