RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter


TIL NEWCASTLE? Queens Park Rangers' Charlie Austin.
TIL NEWCASTLE? Queens Park Rangers' Charlie Austin. Foto: Scott Heavey (Pa Photos)
Superspiss kobles til Premier League-klubb.

Hei, folkens.

Få rykter så kort tid etter et overgangsvindu, men her er det vi fant i de engelske avisene tirsdag:

Newcastle ligger dønn sist på Premier League-tabellen. Nå lukter det forsterkninger i det kommende januarvinduet. En av dem som kan være på vei inn dørene, er QPR-spiss Charlie Austin. 26-åringen skal være på toppen av ønskelistene på St. James' Park. (Daily Express)

Liverpool har bare vunnet to av klubbens fem første ligakamper. Nå mener tidligere Liverpool-direktør Damien Comolli at årsaken er at klubben hentet for mange spillere i sommer - og at det tar tid å spille inn et lag. Til gjengjeld blir ikke Liverpool koblet til noen spillere i tirsdagens aviser.

Hull hentet nylig norske Adama Diomande, men nå kan de være på vei til å kvitte seg med en av lagkameratene hans. Ahmed Elmohamedy (28) skal nemlig være sterkt ønsket av Aston Villa, Everton, Leicester og Swansea (Daily Mirror).

Tidligere West Ham- og Bolton-spiss Ricardo Vaz Te kan bli West Bromwich-spiller. 28-åringen trener med klubben og kan skrive under på en korttidskonrakt (Telegraph).

Southamptons uruguayanske midtbanespiller Gaston Ramirez (24) kan returnere permanent til Italia. Han skal nemlig ikke være i planene på St. Marys. (Talksport).

Og til slutt:

Everton vil hindre at 19-åringen Brendan Galloway forsvinner til en ny klubb. Backen har spilt seg inn på laget, og kan nå få en ny kontrakt som belønning (Liverpool Echo).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere