Tirsdagens Premier League-rykter

VIL HANDLE? Manchester United-manager Louis van Gaal.

VIL HANDLE? Manchester United-manager Louis van Gaal. Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

Storklubbene skal være ute etter forsterkningen.

Chelsea og Manchester City skal ha fått fornyet tro på at det er mulig å signere Paul Pogba fra Juventus. 22-åringen har ikke blitt enig med Barcelona, og Juventus skal være villig til å slippe ham, skriver Daily Express.

José Mourinho nærmer seg trolig sparken i Chelsea, og erstatterne står på rekke og rad. Om portugiseren forsvinner, skal tidligere Chelsea-manager Carlo Ancelotti og tidligere Chelsea-spiller Claude Makelele være aktuelle som nytt trenerteam, skriver Daily Mail.

Men også tidligere Manchester City-manager Roberto Mancini er en kandidat til å erstatte Mourinho hvis han får sparken, skriver italienske Corriere della Sera.

Evertons midtbanespiller Kevin Mirallas har lenge vært ettertraktet. Nå kan belgieren være på vei bort fra Everton, etter en skuffende start på sesongen med lite spilletid. Mirallas skal være bekymret for at EM-sjansene blir mindre og mindre for hans del uten tillit, skriver Daily Express.

Emmanuel Adebayor kan bli Watford-spiller, skriver Daily Mirror. 31-åringen er tilgjengelig gratis, for han har ikke funnet seg ny klubb siden han ble sluppet fra Tottenham i september.

På Anfield skal Liverpool ha Barcelonas Cristian Tello høyt oppe på ønskelisten. Tello er foreløpig på lån hos Porto, men skal ha et ønske om å forlate Barcelona permanent når låneavtalen utgår, skriver Metro.

Manchester United skal være ute etter Leicesters Riyad Mahrez, skriver Daily Mail. Vingen blir jaktet av omtrent alle verdens storklubber, men fremst i køen av beundrere, står Manchester United, skal vi tro avisen.

Som Nettavisen tidligere har skrevet, forsøkte Manchester United-manager Louis van Gaal seg med et sjokkbud på Barcelonas Neymar i overgangsvinduet i sommer. Budet ble avslått, og også forsøk på å hente Pedro og Saido Mané gikk i vasken for nederlenderen.

Skal vi tro Daily Mail, er det lite trolig med et nytt forsøk på Neymar i januar, men både Mané og Mahrez skal stå på radaren til van Gaal.

I den andre delen av Manchester skal City være klare til å by åtte millioner pund for Atletico Madrids Angel Correa. Den spanske klubben har bekreftet at de allerede har avslått et bud fra den engelske storklubben, men at de venter at City kommer tilbake med et nytt forsøk, skriver Daily Mirror.

Til slutt:

Manchester United og West Ham skal være på alerten etter at rapporter fra Brasil sier at Alexandre Pato skal være ute etter en overgang til en engelsk klubb. Ifølge Radio Globo skal den tidligere AC Milan-stjernen ha mest lyst til å reise til enten England eller Spania.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.