RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter


TIL CHELSEA? Gonzalo Higuain skal være ønsket i London.
TIL CHELSEA? Gonzalo Higuain skal være ønsket i London. Foto: Salvatore Laporta (Ap / N&B scanpix)
Gonzalo Higuain på vei til Chelsea?

Gonzalo Higuain er en populær mann og spissen har blitt koblet med flere klubber i Premier League de siste årene. Nå er det Chelsea som skal ønske tjenestene til napoli-spissen, melder Daily Mirror.

Chelsea skal også ha følere ute etter tidligere Manchester United-spiss Javier Hernandez, skriver ESPN. Mannen fra Mexico har scoret 10 mål på 14 kamper for Bayer Leverkusen, noe som har vakt oppsikt.

Manchester United på sin side skal ifølge The Telegraph ønske Newcastles Ayoze Perez. Spanjolen er svært ettertraktet blant en rekke storklubber. United vurderer et bud på Newcastle-stjernen i januar.

Manchester United-manager Louis van Gaal er også på utkikk etter en ny ving og har flere kandidater på listen. Felipe Anderson i Lazio, Saido Mane i Southampton, Ryad Mahrez i Leicester og Amwar El Ghazi i Ajax er blant vingene nederlenderen vurderer, skriver Daily Mail.

Newcastle vil styrke seg offensivt og håper å kunne hente hjem Andy Carroll, ifølge Mirror. Den storvokste spissen startet karrieren i Tyneside-klubben, før han dro til Liverpool og senere til West Ham.

Mandag gikk det rykter om at Gary Monk var i ferd med å miste jobben i Swansea, etter en rekke svake resultater, men nå skal klubbens mektige eier, Huw Jenkins, ha gitt den unge manageren fornyet tillit, skriver Star.

Arsenal skal være blant favorittene til å sikre seg den talentfulle midtbanemannen Josh Windass fra Accrington Stanley, melder The Sun. Josh Windass er sønnen til tidligere Premier League-profil Dean Windass.

Liverpool-manager Jürgen Klopp skal ha bedt klubben om å legge inn et bud på Barcelona-spilleren Christian Tello, skriver Daily Star.

Det er også ventet at Liverpool vil legge inn et bud på Schalkes Leroy Sané i neste overgangsvindu, ifølge Telegraph. Tottenham er en annen klubb som følger den unge kantspilleren nøye for tiden.

Joel Campbell har slitt med å spille seg til fast plass i Arsenal, men ifølge International Business Times ser han framtiden sin i londonklubben.

Charles N'Zogbia var på vei bort fra Aston Villa, men etter at Remi Garde ble manager skal franskmannen få en ny sjanse, skriver Guardian.

Vi avslutter med at Juventus skal ha lagt sin elsk på Southampton-spiss Graziano Pelle og vurderer en overgang for spissen, melder The Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere