*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

TIL CHELSEA? Thomas Müller kobles med londonklubben. Foto: Michael Dalder (Reuters / NTB scanpix)

Chelsea skal ha en superstjerne på blokka.

Chelsea skal være interessert i Bayern Münchens raumdeuter Thomas Müller. Mannen som selv har uttalt at hans fremste egenskap er å «tolke rom», har tidligere blitt koblet med Manchester United. Nå melder The Mirror at Müller er aktuell som erstatter for Diego Costa. Sistnevnte har slitt med formen denne sesongen og vært i krangel med José Mourinho.

Chelseas Branislav Ivanovic har imidlertid gått ut med støtte til Costa og tror spissen vil komme sterkt tilbake, melder The Times.

Både Liverpool og Manchester United skal ha fått med seg at Mats Hummels ikke lenger er noe klart førstevalg hos Borussia Dortmund og at stopperen har gitt utrykk for at han ikke er fornøyd med situasjonen. Det er det tyske fotballmagasinet Kicker som skriver dette.

Manchester United-stjernen Ander Herrera ønsker en prat med manager Louis van Gaal, melder Daily Star. Midtbanemannen skal være misfornøyd med sin situasjon hos Old Trafford-klubben. Ifølge avisen skal spanjolen være bekymret over manglende framgang i klubben.

Arsenal vurderer å slå på stortrommen i januar og klubben skal stå klar med 22 millioner pund for å sikre seg Portos Ruben Neves, melder The Sun. Midtbanemannen har tidligere blitt koblet med Liverpool.

Manchester United, Barcelona og Juventus jakter alle spissensasjonen Breel Embolo. 18-åringen spiller til daglig i sveitsiske Basel, melder Tuttosport. Embolo er en sterk og målfarlig spisstype.

Southampton er på jakt etter nytt blod og har pekt seg ut anvendelige Solly March for januarvinduet. 7,5 millioner pund koster Brighton-spilleren, skal vi tro ryktene i The Mirror.

Klikk på bildet for å forstørre.

POPULÆR: Unggutten Breel Embolo. Foto: Jose Manuel Ribeiro (Afp)

Radamel Falcao har gått fra å være en av verdens mest ettertraktede spillere, til å bli uønsket både her og der. Nå frykter Chelsea at de ikke bli kvitt spissen, selv om han i utgangspunktet tilhører Monaco. Chelsea ønsker å kvitte seg med Falcao allerede i januar, mens Monaco vil ikke ha ham hjem, skriver Daily Mail.

Både Tottenham og Arsenal har følere ute etter den talentfulle Adrien Rabiot i Paris Saint-Germain, melder franske Buzzsport.

Martin Demichelis står uten kontrakt i Manchester City etter sesongen og ønsker trolig en overgang hjem til Argentina, melder Manchester Evening News.

Papy Djilobodji kom til Chelsea så sent som i sommer, men det har blitt lite spilletid på stopperen. Nå skal Lazio ønske å hente spilleren i januar, melder Calciomercato i Italia.

Erik Lamela har hatt en god start på sesongen i Tottenham, men argentineren skal likevel være åpen for en overgang til Juventus eller gamleklubben Roma. 22-åringen har spesielt blitt koblet med Juventus denne høsten, melder Fox Sports.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.