RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
UINSPIRERT? Antoine Griezmann prises høyt og jekkes kraftig ned på samme tid.
UINSPIRERT? Antoine Griezmann prises høyt og jekkes kraftig ned på samme tid. Foto: Dimitar Dilkoff (AFP / NTB scanpix)

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Det går opp og ned. Også for mye omtalte stjerner med høy prislapp.

Antoine Griezmann er en hyppig omtalt mann i denne oktobertirsdagens morgennyheter.

Det påstås blant annet at Barcelona kommer til å løse ut utkjøpsklausulen Griezmann har i Atlético Madrid, på over 900 millioner kroner, før 26-åringens verdi øker ytterligere neste sommer. Dette ifølge Mundo Deportivo.

Samtidig slaktes Griezmann for innsatsen på landslaget av en annen fransk spiss, eller nærmere bestemt den tidligere landslagsangriperen Christophe Dugarry.

VM-vinneren fra 1998 mener Barcelona, Manchester United eller andre interesserte bør tenke seg grundig om før de går for å kjøpe fri Atlético-spissen. Dugarry sier til franske RMC at Griezmann har sett uinspirert ut over lengre tid, har mistet akselerasjonen og ikke lenger er god nok til å utgjøre en forskjell for «Les Bleus».

Når vi først er inne på gamle fotballhelter, Arsenal-legenden Marc Overmars er angivelig med enig samme klubb om å overta som fotballdirektør der. Ifølge Tuttomercatoweb forlater 44-åringen jobben i Ajax for å returnere til Arsenal fra neste sesong.

Over til litt ferskere fotballnavn igjen: Danny Rose (27) skal fortsatt være aktuell for en overgang til Manchester United fra Tottenham. Dette kan skje allerede i januar, mener Tuttomercatoweb å vite.

Tottenham avslo også forespørsel fra franske Nice som ville låne Harry Winks (21) forrige sesong, forteller Daily Mail

Daily Mirror kan rapportere at José Mourinho var i Østerrike for å se VM-kvalifiseringskampen mot Serbia nylig. Der var Man. Uniteds manager, etter kildens opplysninger, for å se nærmere på Eintracht Frankfurts serbiske ving Mijat Gacinovic (22).

I samme kamp spilte Newcastles Aleksandar Mitrovic (23) midtspiss for Serbia uten å treffe blink. Han skal nå være aktuell for en overgang til konkurrenten Brighton i januar, hevder Daily Mirror.

Crystal Palace sliter tungt og søker følgelig bredt etter noe som kan hjelpe dem opp fra bunnen av Premier League-tabellen. I den anledning ble en speider sendt til Tyrkia for å se på Besiktas-spissen Cenk Tosun (26) da tyrkerne møtte Island i VM-kvaliken, melder Croydon Advertiser. Det oppgjøret endte ikke særlig bra for Tosun og Tyrkia, som tapte 0-3.

Everton er også i trøbbel. Sporting Lisboa-angriperen Bas Dost (28) kan være et mulig svar på problemene, påstår ESPN. Dost har satt inn 36 mål på 41 kamper i den portugisiske klubben.

REISER OPP TIL EVERTON? Bas Dost ser ut som han har det ganske bedagelig her. Det blir neppe VM-sluttspill på ham og Nederland, men Dost kunne i det minste smile over at det ble seier mot Hviterussland i Minsk nylig.

En annen løsning kan være at Everton henter tilbake det utlånte angrespatalentet Henry Onyekuru (20) fra Anderlecht tidligere enn planlagt. Liverpool Echo er blant kildene som skriver dette.

Gianluca di Marzio mener å vite at Walter Mazzarri kan få en overraskende kjap retur til Premier League. Han fikk sparken som Watford-manager etter forrige sesong, men nå vurderer angivelig både Everton og West Ham italieneren som ny sjef. Verken Ronald Koeman eller Slaven Bilic har fått sving på sakene i sine respektive managerstillinger i høst.

Eliaquim Mangala (26) er angivelig et punkt på innkjøpslista til Inter, skal vi tro Tuttosport. Milanoklubben vil prøve å få til en overgang allerede midt i denne sesongen, altså etter årsskiftet. Kanskje får Manchester City solgt franskmannen videre likevel. Veien til en plass i trebackslinja til Pep Guardiola ser i alle fall ikke særlig lystig ut for Mangala.

Inn stadionportene til Man. CityEmirates kan det komme en venstreback fra en annen Serie A-klubb. Napolis Faouzi Ghoulam (26) skal nemlig være et overgangsmål. Og det til en litt rimeligere pris enn langtidsskadde Benjamin Mendy, som Ghoulam er tiltenkt å fylle et tomrom etter.   

Heller ikke James Rodríguez (26) har lykkes helt med å finne det beste nivået sitt de siste sesongene. Nå skal Bayern München være lystne på å sende den profilerte colombianeren i retur til eierklubben Real Madrid fortest mulig. Det skriver i alle fall katalanske Sport. Rodríguez er blitt koblet med til blant andre Manchester United gjennom flere av de siste overgangsvinduene.

Det tidligere rekordkjøpet til de røde djevlene fra Manchester, Paris Saint-Germains Ángel Di María (29), kan nå havne i Kina. PSG jobber i alle fall med å få sendte den falmende argentinske stjernen videre til en kinesisk klubb, påstår Transfermarketweb.

Tja. Vi gir oss med det. Ha en strålende dag videre!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere