RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter


VIL STYRKE TROPPEN: Manchester United-manager José Mourinho ønsker angivelig å få inn en ny spiller før VM starter.
VIL STYRKE TROPPEN: Manchester United-manager José Mourinho ønsker angivelig å få inn en ny spiller før VM starter. Foto: Adam Davy (Pa Photos / NTB scanpix)
Mer dårlig, enn godt nytt, for Manchester United.

Vi starter, som seg hør og bør, med en av sommerens gjengangere, Alisson Becker. Ifølge Sky Sports kommer Liverpool ikke til å legge inn et bud på Roma-keeperen fordi partene ikke blir enig om en pris.

Rapportene fra Brasil er imidlertid motstridende og brasilianske Terra melder at Liverpool har lagt inn et bud på Alisson. Det budet skal ligge på rundt 65 millioner euro.

Manchester City har jaktet midtbanemannen Jorginho fra Napoli i hele sommer, men spilleren selv skal være villig til å bli i Italia. Han ser likevel på det å få dra til City som en unik mulighet, skriver FourFourTwo.

Arsenal kobles med midtbanespilleren Lucas Torreira fra Sampdoria. Mannen fra Uruguay, som er aktuell under sommerens VM, skal være verdsatt til 22 millioner pund, ifølge Daily Mail.

Fiorentina sitter på en juvel i Federico Chiesa og klubben skal ha høynet sitt krav for spilleren, etter at klubber som Liverpool, Manchester United og Manchester City alle har vist interesse, melder Gazzetta dello Sport. Prislappen på spilleren skal ligge på rundt 62 millioner pund.

Manchester United-manager José Mourinho ønsker angivelig én spiller til inn før VM starter og kan komme til å gjøre et framstøt mot Tottenhams Toby Alderweireld i løpet av kort tid, hevder The Sun.

Manchester Evening News på sin side hevder at Uniteds speidere ikke er helt overbevist om at Alderweireld er rett mann for klubben, og at United vurderer andre spillere i midtstopperposisjonen.

Den unge United-keeperen Dean Henderson, som skal være ønsket av både Arsenal og Chelsea, skal være i ferd med å signere en ny kontrakt med Old Trafford-klubben, melder Daily Express.

Manchester United har ingen planer om å hente Alex Sandro fra Juventus, men skal være interessert i å hente en annen venstreback, om den rette muligheten dukker opp, skriver Manchester Evening News.

Liverpool kommer til å trappe opp jakten på Stokes Xherdan Shaqiri etter at han er ferdig med å spille VM for Sveits, ifølge The Mirror.

Tottenham skal være én av flere klubber som ønsker å hente Rafinha fra Barcelona. 25-åringen var på lån i Inter sist sesong, men italienerne er ikke ventet å ville benytte seg av en opsjon på spilleren verdt 30,8 millioner pund innen fristen som utløper 30. juni, og det åpner opp for at andre klubber kan snappe opp spilleren, melder Talksport.

Arsenal snuser på Alexandr Golovin fra CSKA Moskva, og russerne er åpne for å gjøre forretninger, men krever rundt 25 millioner pund for 22-åringen, ifølge Calciomercato.

West Ham må ut med rundt 7 millioner pund om de skal sikre seg Swansea-keeper Lukasz Fabianski. West Ham har allerede fått et bud avvist for keeperen. Londonklubben håper også å få hentet stopperen Alfie Mawson fra waliserne, melder The Sun.

Wolves nærmer seg en avtale for Benfica-spilleren Raul Jimenez. Det skal være snakk om et lån ut neste sesong, skriver Sky Sports.

Everton er ventet å kaste seg med i kampen om Norwich-profilen James Maddison. Norwich ønsker rundt 20 millioner pund for juvelen og avslo et bud på 12 millioner pund fra West Ham i januar, ifølge Guardian.

Sunderland krever rundt 7 millioner pund for å selge Paddy McNair til Wolves. Tidligere har Brighton fått avslått et bud på 3,5 millioner pund for spilleren, melder Northern Echo.

Manchester United ønsker å forlenge avtalen til Marcus Rashford og vurderer å åpne samtaler om en ny kontrakt etter VM, skriver The Sun.

Chelsea skal være nær ved å sikre seg den 16 år gamle PSV-forsvareren Ian Maatsen, hevder Football London.

William Carvalho, Bruno Fernandes og Gelson Martins kan alle være på vei bort fra Sporting, melder Record i Portugal. Alle de tre spillerne har tidligere blitt koblet med klubber i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere