RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter


TIL LIVERPOOL? Liverpool skal ha fått tilbud om å hente Juventus-spilleren Marko Pjaca i sommer. Her avbildet med Josip Pivaric.
TIL LIVERPOOL? Liverpool skal ha fått tilbud om å hente Juventus-spilleren Marko Pjaca i sommer. Her avbildet med Josip Pivaric. Foto: Albert Gea (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Liverpool skal ha blitt tilbudt kantspiller.

Husk at du også kan følge overgangsvinduet hele dagen fra klokken 8 til 23 i Nettavisens livesenter.

Napolis Jorginho har blitt koblet med Manchester City i hele sommer, men nå melder Manchester Evening News at Chelsea har kastet seg med i kampen og vil prøve å kapre brassen foran nesa på Josep Guardiola.

Chelsea skal også ha kommet med en forespørsel til Real Madrid angående midtbanespilleren Mateo Kovacic. Kroaten ønsker seg angivelig bort og London kan bli neste stoppested, melder The Mirror.

Bayern-spissen Robert Lewandowski har blitt koblet med flere klubber i Premier League, men nå ser det ut til at polakken blir i den tyske storklubben, ifølge Bild.

Roma-keeper Alisson Becker har blitt koblet med Chelsea, Real Madrid og Liverpool, men sportsdirektør Monchi sier at italienerne fortsatt ikke har mottatt noe bud på brassen. Han legger imidlertid til at Roma kan være åpne for å la burvokteren gå i sommer, skriver FourFourTwo.

Både Manchester United og Real Madrid skal ha møtt med Lazio i forbindelse med et mulig kjøp av midtbanemannen Sergej Milinkovic-Savic, ifølge Talksport.

Southampton håper å sluttføre en overgang for den danske stopperen Jannick Vestergaard i løpet av kort tid. Kystklubben skal ha lagt inn et bud på 18 millioner pund for dansken som spiller i tyske Borussia Mönchengladbach, ifølge Sky Sports og Daily Echo.

Newcastle håper å hente inn Chelsea-spilleren Kenedy på lån før klubben reiser til Irland for sesongoppkjøringen. 22-åringen reiser angivelig til Tyneside for å fullføre en låneavtale denne uken, skriver Newcastle Chronicle.

Borussia Dortmund er i ferd med å selge Andrij Jarmolenko til West Ham og håper å bruke pengene de får for ukraineren på å legge inn et solid bud på Crystal Palaces Wilfried Zaha. Everton og Tottenham har også vist interesse for kantspilleren, ifølge The Sun.

Juventus har informert Liverpool om at de kan få hente kroaten Marko Pjaca i sommer. Prisen skal være på 22 millioner pund, melder Talksport.

Liverpool blir også koblet med den kroatiske stopperen Domagoj Vida av tyrkiske aviser, men ryktene har blitt tilbakevist av The Mirror.

West Ham kan være nær ved å sikre seg Sevilla-spilleren Franco Vazquez. Spanjolene skal være åpne for å selge italieneren, om det rette budet dukker opp, ifølge Sports Witness.

West Ham skal ha lagt inn et rekordbud i håp om å hente Felipe Anderson fra Lazio. Budet skal være på rundt 40 millioner pund, skriver Goal.

Liverpool-brassen Allan Rodrigues da Sousa, som sliter med å få arbeidstillatelse i England, skal ha reist til USA med tyske Eintracht Frankfurt, der han skal være aktuell på lån, melder Liverpool Echo.

Chelsea, Tottenham, Manchester City og Barcelona skal alle angivelig være ute etter Liverpool-unggutten Taiwo Awoniyi, men 20-åringen skal ha bestemt seg for å signere en ny kontrakt med de røde. Han kan så komme til å bli lånt ut til Monaco, ifølge Teamtalk.

Newcastle har kastet seg med i kampen om Sporting-spilleren Bruno Fernandes. Den offensive midtbanespilleren blir koblet med en rekke klubber, melder portugisiske A Bola.

Både Newcastle og Tottenham ser ut til å gå glipp av Nice-angriperen Alassane Plea, som skal være nær en overgang til tyske Borussia Mönchengladbach, melder RP-Online.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere