Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Blir det Premier League eller Barcelona for dette stortalentet?

Manchester City håper at Emmanuel Adebayor forlater klubben til fordel for en permanent avtale med Tottenham. Prisen vil ligge i området rundt fem millioner pund og kan frigjøre midler til å hente Robin van Persie til klubben. Samtidig hevdes det at van Persie og Adebayor ikke er spesielt gode venner og at sistnevnte må bort før nederlenderen vil komme til klubben.
(The Sun)

Representanter fra Manchester United reiser til Brasil tirsdag for å gjøre et forsøk på å hente stortalentet Lucas Moura til klubben. 19-åringen, som også er ønsket av Inter, er verdsatt til 30 millioner pund og er en del av Brasils OL-tropp.
(Daily Mail)

Aleksandar Kolarov har tøff konkurranse om venstrebackplassen i Manchester City. Roberto Mancini har uttalt at han ønsker å beholde serberen, men AC Milan, Inter og Juventus lusker likevel i buskene og vil gjerne hente venstrebacken tilbake til Serie A.
(Talksport)

AC Milan ser også ut til å være ute etter en stor og sterk spiss. Klubben har den siste tiden blitt koblet til Liverpools Andy Carroll, men også Edin Dzeko skal stå på blokka til italienerne. Sølvvinneren i fjorårets Serie A vil legge 20 millioner pund på bordet for Manchester City-spissen.
(Daily Mirror)

Luka Modric er stadig ønsket av flere av de største klubbene i Europa. Real Madrid vil nå tilby Ricardo Carvalho som en del av totalpakken. Tottenham vil ha 35 millioner pund for kroaten.
(The Sun)

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

Etienne Capoue er en ettertraktet mann. Arsène Wenger har lenge holdt øye med midtbanespilleren, som er lagkamerat med Daniel Braathen i Toulouse. Han får imidlertid konkurranse av Barcelona, som ser på Capoue og Yann M'Vila som mulige erstattere for Seydou Keita. Toulouse-spilleren vil koste om lag 9,5 millioner pund.
(Talksport)

Ståle Solbakken har ingen planer om å slippe sine stjerner på billigsalg. Sunderland håpet å sikre seg Steven Fletcher for 10 millioner pund, men Wolves krever minst 15 millioner for å slippe spissen, som har scoret 22 mål de siste sesongene.
(Daily Mail)

Leighton Baines skal være et av Manchester Uniteds hovedmål denne sommeren. Sir Alex skal ha tilbudt 12 millioner pund pluss fire millioner i mulige fremtidige bonuser og en overgang kan være rett rundt hjørnet.
(Daily Star)

Skulle Baines forsvinne fra Everton, kan klubben allerede ha pekt ut sin erstatter. Reto Ziegler har fått beskjed av Juventus om å finne seg en ny klubb. Sveitseren var på utlån til Fenerbache forrige sesong og vil koste mellom to og fem millioner pund
(Metro)

Reklame

Black Friday: Her får du oversikt over alle salgene