RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Yates / AFP

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Denne spilleren synes det hadde blitt for «kjedelig» å spille i Manchester United.

Det er OL-tilstander i både London og Nettavisens sportsredaksjon. Mange idretter skal følges med på og videreformidles. Fantastiske historier. Grusomme idrettsskjebner.

Så fanget i det olympiske spindelvev har enkelte blitt, at det gikk et stort gisp gjennom redaksjonen da det i morgentimene ble poengtert at det kun er elleve dager til årets deiligste høydepunkt.

Elleve dager til London så vel som resten av den fotballinteresserte verden slutter å veive med flagg, og løfter skjerfet høyt over hodet, isteden. Elleve dager til Usain Bolts olympiske rekord er glemt. Eller i det minste et tilbakelagt samtaleemne. Hurtighet er Antonio Valencia og Gareth Bale. Elleve dager til nye skandaler, nye mål, nye tapere og nye vinnere. Elleve dager til ballen igjen skal trille på arenaer over hele England. Elleve dager sesongstart i Premier League.

Deilig!

I mellomtiden skal vi spre så mange rykter vi bare klarer. Grave fram det beste britiske tabloider kan tilby. Komme til bunns i sommerens store overgangssagaer.

Den største av dem alle har en nederlandsk hovedperson. Hvor Robin van Persie ender opp er fortsatt usikkert. Juventus er en av klubbene som deltar i den intense jakten på spissen, men i frykt for at de ikke får det som de vil, vurderer italienerne å flytte interessen over på Liverpools Luis Suarez.

Liverpool kan også miste Craig Bellamy og Daniel Agger før sommervinduet stenger. Bellamy ønskes av både Cardiff City og Queens Park Rangers, mens Agger kan være på vei til Manchester City. Anfield-gjengen krever 22 millioner pund (205 millioner kroner) for den danske forsvarsspilleren.

På handlelista til Brendan Rodgers står Swanseas Joe Allen og Bolognas Gaston Ramirez. Sistnevnte ønskes også av Tottenham og Inter, og har en prislapp på 16 millioner pund (150 millioner kroner).

En annen overgangssaga vi har blitt godt kjent med i sommer, er Lucas Moura. 19-åringen er i kikkerten til flere storklubber, blant annet Manchester United og Inter, men ender trolig opp i Paris Saint Germain. Sao Paulo-spilleren mener Manchester er for «kjedelig», og Inter klarer ikke å matche franskmennenes gigantbud, som det ikke anes summene av.

De endelige bekreftelsene på Santi Cazorlas overgang fra Malaga til Arsenal har ennå ikke kommet, men midtbanespilleren skal allerede ha sluttet seg til Arsène Wengers treningscamp i Tyskland.

Milan har fått avslag på forespørselen om å låne Edin Dzeko fra Manchester City kommende sesong.

West Bromwich vil trolig være en spiller rikere i løpet av dagen. Svenske Markus Rosenberg er kun en signatur unna ny klubb.

Stoke har innledet samtaler med Werder Bremen om et kjøp av polske Sebastian Boenisch.

Kilder: Guardian, Daily Mirror, Daily Mail, Talksport, Insidefutbol, Metro, Daily Star, Birmingham Mail

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere