*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: Dylan Martinez / Reuters

Det er flere enn Robin van Persie som kan forsvinne fra Arsenal før sesongstarten.

15.08.12 15:26

Etter et lite opphold er vi tilbake med siste ny om overgangssagaen rundt Robin van Persie. Daily Mail melder nemlig at Manchester Uniteds Sir Alex Ferguson nå har tatt direkte kontakt med Arsene Wenger for å prøve å sikre at en overgang for angrepsspilleren går i orden. Prislappen Ferguson prøver å få gjennomslag på skal angivelig ligge på 20 millioner pund.

Hvis Liverpool selger Daniel Agger til Manchester City vil han trolig bli erstattet av Swanseas Ashley Williams (27), skriver Daily Mirror.

Agger har imidlertid gått ut og sagt at han vil bli i Liverpool, men spørsmålet er om han får lov.

Les mer:Agger vil bli i Liverpool.

Inter Milan har nå kastet seg inn i kampen om Arsenals Theo Walcott, melder Daily Star. 23-åringen, som har kontrakt med klubben frem til neste sommer, jaktes også av Chelsea og Liverpool.

Real Madrids midtbanespiller Nuri Sahin vil trolig avgjøre sin fotballfremtid i løpet av denne uken. Arsenal og Liverpool er to av klubbene som sikler etter signaturen til den 23 år gamle spilleren.

(Artikkelen fortsetter under videoreportasjen).

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1gbsoag6j7m3p161zrvmwnoioq', '', '', 480, 470, 'perf1gbsoag6j7m3p161zrvmwnoioq', 'eplayer14');

Aston Villa skal være villige til å selge Stephen Warnock etter at manager Paul Lambert valgte å utelate han fra treningskampen mot Werder Bremen, skriver Birmingham Mail. Det er imidlertid verdt å legge til at klubben ikke har fått noen henvendelser på spilleren, enda.

På Old Trafford vil det trolig bli klart at Danny Welbeck forlenger med United denne uken. Spilleren skriver trolig under en femårskontrakt som gir han en ukelønn på 75.000 pund.

PS. Nettavisen tilbyr nå videoreportasjer fra Premier League. Disse vil starte automatisk og med lyd, men kun i en kort periode, for å gjøre dere lesere oppmerksomme på denne nyheten. Legg merke til at dere kan se flere reportasjer i menyen nederst i videovinduet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.