RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

Tirsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Andy Carroll kan bli løsningen på Tottenhams spissproblem.

Første serierunde i Premier League er unnagjort, og enkelte lag kan fortsatt se ut til å trenge forsterkninger. Det er fortsatt ti dager igjen av sommerens overgangsvindu, så her kan fortsatt mye skje. Her er dagens rykter.

David Silva briljerte på midtbanen til Manchester City da de tok seriegullet forrige sesong. Nå risikerer City å miste sin stjernespiller om de ikke høyner spanjolens lønn. Silva får for øyeblikket 130.000 pund i uken, men spanjolen ønsker seg 200.000 pund.
(Daily Mail)

Liverpool vil vite hva Andy Carroll tenker om sin fremtid på Anfield, ettersom klubben ikke ønsker noen hektisk siste dag av overgangsvinduet. Tottenham skal nemlig ha begynt å vise interesse for spissen.
(Daily Mirror)

Daniele De Rossi skal lenge ha vært nærme en overgang til Manchester City, men nå kan det se ut til at italieneren blir værende i Roma.
(Metro)

Ståle Solbakken fikk ingen drømmedebut i Championship, men han kan i hvert fall trøste seg med at West Ham ser ut til å gi opp og signere Matt Jarvis. I stedet vil de forsøke å hente Rennes-ving Razak Boukari.
(Evening Standard)

IKKE GOD NOK? Michael Dawson ser ikke ut til å være en del av planene til Tottenham-manager Andre Villas-Boas, etter at han ikke var med i troppen mot Newcastle.
IKKE GOD NOK? Michael Dawson ser ikke ut til å være en del av planene til Tottenham-manager Andre Villas-Boas, etter at han ikke var med i troppen mot Newcastle.

Michael Dawson var ikke å se i Andre Villas-Boas’ Tottenham-tropp mot Newcastle på lørdag. Nå kan 28-åringen være på vei til QPR.
(The Times)

Tottenham er som kjent på spissjakt, og har dermed blitt koblet til en rekke spisser. Til og med Arsenals Marouane Chamakh har vært nevnt, men dette skal være helt uaktuelt.
(talkSPORT)

Romas Miralem Pjanic skal derimot være på Villas-Boas’ ønskeliste. Det samme skal Manchester Citys Edin Dzeko være, om Tottenham ikke klarer å hente Emmanuel Adebayor.
(Evening Standard/Daily Mirror)

Blackburn-keeper Mark Bunn skal ha levert inn en såkalt «transfer request» i håp om å få til en overgang til Norwich.
(Lancashire Telegraph)

FULHAM: Eduardo kan komme til å erstatte Clint Dempsey i Fulham.
FULHAM: Eduardo kan komme til å erstatte Clint Dempsey i Fulham.

Fulham er i forhandlinger med tidligere Arsenal-spiller Eduardo. 29-åringen kan komme til å bli en erstatter for Clint Dempsey som ønsker å forlate klubben til fordel for Liverpool.
(Daily Star)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere