Gå til sidens hovedinnhold

Tirsdagens Premier League-rykter

Blir dette John Arne Riises nye lagkamerat?

Fulham-manager Martin Jol ønsker ifølge The Sun å hente senegaleseren Mickael Tavares. 29-åringen har tidligere vært på lån hos Middlesbrough, men er for øyeblikket klubbløs.

Liverpool fikk en opptur i helgen da klubben knuste Norwich hele 2-5, og tok sesongens første trepoenger. Nå kan supporterne også glede seg over at kaptein Steven Gerrard ser ut til å ville forlenge sin avtale med Merseyside-klubben, skriver lokalavisen Liverpool Echo. Les også mer om Gerrards tanker om fremtiden her.

Sunderland tok også sin første seier i helgen, og er sammen med Chelsea og Manchester City det eneste laget som fortsatt ikke har tapt en eneste ligakamp så langt denne sesongen. Men med fire uavgjort ligger Sunderland kun på en 13.plass. Det er kanskje derfor manager Martin O'Neill nå vurderer å hente Skottland-spiss James McFadden, ifølge Daily Mirror. Skotten er for øyeblikket klubbløs etter at Everton lot spissen forlate klubben gratis etter forrige sesong.

LES OGSÅ:Nettavisen lanserer gratis Premier League-app

Svenske Jonas Olsson ser ut til å være en populær mann på The Hawthorns. Midtstopperen har for øyeblikket ett år igjen av kontrakten med West Bromwich Albion, men nå sier keeper Ben Foster at han har et sterkt ønske om at svensken forlenger med klubben, skriver tribalfootball.

Mark Hughes har til tross for en rekke spillerkjøp ikke klart å få orden på Queens Park Rangers. Etter seks spilte kamper ligger London-klubben helt sist på tabellen. Men til tross for den elendige ligastarten sier waliseren at han ikke frykter å få sparken, skriver Daily Mail.

Har du sjekket vår gratis-app?
Her er mer om Nettavisens Premier League-app, som er gratis og kan lastes ned ved å søke på «NA fotball» på appstore - eller:

Her finner du appen til Android-telefoner (Samsung, HTC etc)

Her finner du appen til iPhone (kan også brukes på iPad)

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget